ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

Δρ. Καραγιάννης: Οι εκτιμήσεις του για τους θανάτους στην Νορβηγία από τα εμβόλια – Τι ισχύει τελικά για την ανοσία – ΒΙΝΤΕΟ

Δρ. Καραγιάννης: Οι εκτιμήσεις του για τους θανάτους στην Νορβηγία από τα εμβόλια – Τι ισχύει τελικά για την ανοσία – ΒΙΝΤΕΟ

Τους θανάτους των ατόμων που εμβολιάστηκαν στην Νορβηγία σχολίασε ο Δρ. Πέτρος Καραγιάννης και εξήγησε τον λόγο που πιθανόν να συνέβη το συγκεκριμένο γεγονός.

Μιλώντας στην εκπομπή «Alpha Ενημέρωση» ο κ. Καραγιάννης είπε πως υπάρχει μια ανησυχία αν είναι ασφαλή τα εμβόλια καθώς οι τεχνολογίες που χρησιμοποιούνται είναι καινούριες, ωστόσο τόνισε πως είναι ο μόνος τρόπος για να ξεφύγουμε από την πανδημία: «Χωρίς την βοήθεια των εμβολίων δεν πρόκειται να αντιμετωπίσουμε την πανδημία, ούτε να επιστρέψουμε στην κανονικότητα.»

Την ίδια ώρα είπε πως το περιστατικό πρέπει να ερευνήσουν οι Νορβηγικές Αρχές, ενώ παράλληλα τόνισε πως οι άνθρωποι που έχασαν την ζωή τους ήταν αρκετά μεγάλης ηλικίας.

Σε ό,τι αφορά το θέμα της ανοσίας για τους ανθρώπους που πέρασαν την ασθένεια ο Δρ. Καραγιάννης ανέφερε: «Για όσους έχουν νοσήσει τα αντισώματα υπάρχουν 10 μήνες αλλά κάποια άτομα δεν παρουσιάζουν καθόλου αντισώματα όμως δεν σημαίνει πως δεν έχουν ανοσία»

Δείτε όσα είπε:

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ηλεκτροπληξία: Οι κίνδυνοι και πώς μπορείς να προστατευθείς - Χιλιάδες τα ακατάλληλα υλικά στην αγορά

Απαγόρευση κινητών: Θα εφαρμοστεί με τη νέα σχολική χρονιά; Οι διαφωνίες και τα «στρατόπεδα» στη Βουλή

Σε πολιτικό συνέδριο τον Οκτώβριο οδηγείται η ΕΔΕΚ - Δεν τίθεται θέμα παραίτησης της ηγεσίας

Λευκός καπνός στη Σύνοδο Κορυφής - Συμφωνία των «27» για Φον ντερ Λάιεν, Κόστα και Κάλας

Συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών στη Λεμεσό - Στο Νοσοκομείο δύο πρόσωπα, ζημιές και σε οχήματα



Σε θολά νερά το Κυπριακό - Συνάντηση Χριστοδουλίδη-Ολγκίν - Συγκαλεί το Εθνικό Συμβούλιο ο ΠτΔ

Σε θολά νερά το Κυπριακό - Συνάντηση Χριστοδουλίδη-Ολγκίν - Συγκαλεί το Εθνικό Συμβούλιο ο ΠτΔ

Κλειστά θέλησε να κρατήσει τα χαρτιά του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ύστερα από τη συνάντηση που πραγματοποίησε στις Βρυξέλλες με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top