ΠΑΦΟΣ: Συνεχίζονται οι εμβολιασμοί στο ΓΝ Πάφου για επαγγελματίες υγείας και πολίτες άνω των 80

ΠΑΦΟΣ: Συνεχίζονται οι εμβολιασμοί στο ΓΝ Πάφου για επαγγελματίες υγείας και πολίτες άνω των 80

Συνεχίζονται οι εμβολιασμοί στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου χωρίς να έχει παρατηρηθεί το παραμικρό πρόβλημα, σύμφωνα με την Έλενα Ζαχαρίου, υπεύθυνη του Τμήματος Εμβολιασμού του ΓΝ Πάφου.

Σε δηλώσεις της στο ΚΥΠΕ, η κ. Ζαχαρίου ανέφερε πως σήμερα συνεχίζονται οι εμβολιασμοί άνω των 80 ετών αλλά και των επαγγελματιών υγείας, μετά από σχετικές οδηγίες του Υπουργείου Υγείας.

Επιπρόσθετα, η κ. Ζαχαρίου ανέφερε πως εμβολιασμοί γίνονται σήμερα και σε επαγγελματίες υγείας των ιδιωτικών νοσηλευτηρίων αλλά και στον ΟΚΥπΥ στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου.

Ερωτηθείσα για τους εμβολιασμούς στο Νοσοκομείο Πόλης Χρυσοχούς, ανέφερε πως εμβολιασμοί έγιναν την Παρασκευή στο προσωπικό του Νοσοκομείου Πόλης Χρυσοχούς αλλά και στη Στέγη Ηλικιωμένων της περιοχής. Πρόσθεσε ωστόσο πως εμβολιασμοί έγιναν και στις Στέγες Ηλικιωμένων σε όλη την Επαρχία Πάφου με την μεταφορά εκεί της κινητής μονάδας εμβολιασμού.

Η κ. Ζαχαρίου ανέφερε πως απ’ αυτή την εβδομάδα το σταθερό σημείο για τους εμβολιασμούς των πολιτών άνω των 80 ετών είναι το Νοσοκομείο Πόλης Χρυσοχούς, όπου κάθε Τρίτη και Τετάρτη θα εμβολιάζονται περίπου 60-70 άτομα κάθε φορά.

Το τμήμα εμβολιασμού του ΓΝ Πάφου απαρτίζεται από λειτουργούς επισκεπτριών υγείας και από ιατρικό λειτουργό, κατέληξε.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Η απάντηση της ΥΠΑΝ στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της - Διευκρινίζει για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα

Η απάντηση της ΥΠΑΝ στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της - Διευκρινίζει για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα

Ανακοίνωση εξέδωσε η Υπουργός Παιδείας, Αθηνά Μιχαηλίδου, δίνοντας διευκρινίσεις για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα αλλά και απάντηση στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της.

BEST OF TOTHEMAONLINE