ΕΛΛΑΔΑ: Τροχαίο δυστύχημα -Νεκρά δύο νέα παιδιά και ένα τραυματίας

ΕΛΛΑΔΑ: Τροχαίο δυστύχημα -Νεκρά δύο νέα παιδιά και ένα τραυματίας

Δύο νεκροί και ένας τραυματίας είναι ο απολογισμός τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε στην επαρχιακή οδό Τρίπολης-Αλωνίσταινας-Βυτίνας, στο ύψος της διασταύρωσης Ροεινού, στην Αρκαδία.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 22χρονος και στο οποίο επέβαιναν ένας συνομήλικος του οδηγού και ένας 25χρονος εξετράπη για άγνωστους ακόμα λόγους από την πορεία του και έπεσε σε γκρεμό, βάθους περίπου 10 μέτρων.

Αμέσως μετά το τροχαίο στο σημείο έσπευσαν επτά πυροσβέστες με δύο οχήματα, οι οποίοι απεγκλώβισαν από το όχημα τον οδηγό και τους δύο επιβαίνοντες.

Στη συνέχεια, οι τρεις άνδρες διακομίστηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο, όπου εκεί διαπιστώθηκε ότι οι δύο επιβαίνοντες είχαν τραυματιστεί θανάσιμα, ενώ ο 22χρονος οδηγός του οχήματος νοσηλεύεται τραυματισμένος.

Πηγή: iefimerida.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κ. Λετυμπιώτης: Συμφωνεί η Κυβέρνηση με Ολγκίν, οι ηγέτες είναι αυτοί που πρέπει να πάρουν αποφάσεις

Κ. Λετυμπιώτης: Συμφωνεί η Κυβέρνηση με Ολγκίν, οι ηγέτες είναι αυτοί που πρέπει να πάρουν αποφάσεις

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα προσέλθει στην τριμερή συνάντηση της Νέας Υόρκης, με ρεαλισμό και έχοντας γνώση στις προκλήσεις που υπάρχουν, επεσήμανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

BEST OF TOTHEMAONLINE