ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Κλειστό το ταχυδρομείο Λακατάμιας λόγω κρούσματος

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Κλειστό το ταχυδρομείο Λακατάμιας λόγω κρούσματος

Τα Κυπριακά Ταχυδρομεία ανακοινώνουν ότι σήμερα, 20 Ιανουαρίου 2021, θα παραμείνει κλειστό για απολύμανση το Ταχυδρομικό Γραφείο Λακατάμιας, λόγω εντοπισμού κρούσματος κορωνοϊού.

Από αύριο και μέχρι νεωτέρας θα γίνεται μόνο παράδοση συστημένης αλληλογραφίας και μικροδεμάτων καθώς και διανομή αλληλογραφίας στις Ταχυδρομικές Θυρίδες.

Προτρέπεται το κοινό να επισκέπτεται προσωρινά άλλα Ταχυδρομικά Γραφεία στη Λευκωσία για την εξυπηρέτηση του.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Σε ρυθμούς τελικής προετοιμασίας για την τριμερή συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδης, του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, και Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, στις 9 Νοεμβρίου φαίνεται να κινούνται οι τρεις πλευρές.

BEST OF TOTHEMAONLINE