Η Αλκή καλεί τον κόσμο της να προσφέρει οικονομικά (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)

Η Αλκή καλεί τον κόσμο της να προσφέρει οικονομικά (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)

Η Αλκή εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καλεί τους οπαδούς της ομάδας να προσφέρουν οικονομικά στην «Αθάνατη», αφού έχει ζημιά το σωματείο.

Αναλυτικά:

«Η ΑΛΚΗ μας χρειάζεται όλους

Στις δύσκολες στιγμές που βιώνει η ανθρωπότητα, δεν θα μπορούσαν να μείνουν ανεπηρέαστα τα ποδοσφαιρικά σωματεία. Στην ομάδα μας προέκυψαν αρκετές δυσκολίες την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο και αποφασίστηκε από το Δ.Σ. του σωματείου, όπως ξεκινήσει την προσπάθεια για μείωση της ζημιάς στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.
Για αυτό το λόγο είναι διαθέσιμες οι κάρτες εισφοράς αξίας 50 και 100 ευρώ. Καλούμε τον κόσμο της ομάδας μας να στηρίξει αυτή την προσπάθεια. Η ομάδα μας χρειάζεται όλους και καλούμαστε να την στηρίξουμε, όπως άλλωστε συνέβη αρκετές φορές στο παρελθόν.

Οι φίλοι της ΑΛΚΗΣ που ενδιαφέρονται, θα πρέπει να στείλουν μήνυμα στη σελίδα της ομάδας μας στο Facebook και θα υπάρξει άμεσα επικοινωνία από τους ανθρώπους της ομάδας μας.

Φίλοι της Αλκής, αυτή είναι ακόμα μια δύσκολη στιγμή για το σωματείο μας αλλά μπορούμε να την ξεπεράσουμε και να βγούμε ξανά δυνατοί».

The post Η Αλκή καλεί τον κόσμο της να προσφέρει οικονομικά (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Ανησυχητικά πρωτόγνωρο»: Πώς το Ουκρανικό μπορεί να επηρεάσει το εδαφικό στο Κυπριακό

«Ανησυχητικά πρωτόγνωρο»: Πώς το Ουκρανικό μπορεί να επηρεάσει το εδαφικό στο Κυπριακό

Ο διεθνολόγος Αντώνης Στυλιανού, μιλώντας στο «Τ», αναλύει κατά πόσο το εδαφικό στο Κυπριακό μπορεί να βρεθεί σε νέο πλαίσιο αν η διεθνής κοινότητα αποδεχθεί λύση με απώλεια εδαφών στην Ουκρανία.

BEST OF TOTHEMAONLINE