«Σειρήνες» από το Βέλγιο για Κβιλιτάια: «Αν συνεχίσει έτσι έχει καλές πιθανότητες…»

«Σειρήνες» από το Βέλγιο για Κβιλιτάια: «Αν συνεχίσει έτσι έχει καλές πιθανότητες…»

Δημοσιεύματα στο Βέλγιο τονίζουν πως η Γάνδη παρακολουθεί «στενά» την πορεία του Γκιόργκι Κβιλιτάια στο Κυπριακό πρωτάθλημα με την Ανόρθωση.

Ο Γεωργιανός επιθετικός που είναι δανεικός στην Κυρία, έχει πετύχει μεγάλα πράγματα μέχρι στιγμής, αφού έβαλε 11 γκολ στον φετινό «μαραθώνιο» και βρίσκεται στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ, ενώ κάνει την οδοποιό διαφορά στην ομάδα της Αμμοχώστου.

Οι παρουσίες του δεν άφησαν… αδιάφορους τους ανθρώπους της Γάνδης που όπως αναφέρει το ρεπορτάζ δεν είναι σίγουρο πως ο 27χρονος θα πάρει κι’ άλλη ευκαιρία στη Βελγική ομάδα, ωστόσο, αν συνεχίζει με αυτό τον ρυθμό τότε έχει καλές πιθανότητες για να πωληθεί με καλά χρήματα.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να δείτε το δημοσίευμα

The post «Σειρήνες» από το Βέλγιο για Κβιλιτάια: «Αν συνεχίσει έτσι έχει καλές πιθανότητες…» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Στην Κύπρο πριν το τέλος του μήνα αναμένεται να έρθει η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι στην παρουσία της θα πρέπει να γίνει κοινή συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE