Ν.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Ο Αναστασιάδης υπεύθυνος για τη διαφθορά και τα σκάνδαλα - Η κοινωνία ζητά κάθαρση

Ν.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Ο Αναστασιάδης υπεύθυνος για τη διαφθορά και τα σκάνδαλα - Η κοινωνία ζητά κάθαρση

Η πολιτική κόντρα Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη και Πρόεδρου του ΔΗΚΟ, Νικόλα Παπαδόπουλο , φαίνεται να μην έχει τέλος.

Με ανακοίνωση του ο Νικόλας Παπαδόπουλος απάντησε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, αναφέροντας πως είναι υπεύθυνος για τη διαφθορά και τα σκάνδαλα .

Αυτούσια η ανακοίνωση:

Ο Νίκος Αναστασιάδης, υπεύθυνος για τη διαφθορά και τα σκάνδαλα, θεωρεί τοξική την αυτονόητη απαίτηση της κοινωνίας για έλεγχο και κάθαρση και πολιτική σκοπιμότητα τη διεκδίκηση τους.

Θεωρεί άσχετη με τον προϋπολογισμό την απώλεια εκατομμυρίων ευρώ από το κράτος.

Θεωρεί πως τα αλληλομαχαιρώματα των υπουργών του μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου είναι αποκύημα της φαντασίας των πολιτών.

Συνεχίζει ακάθεκτος με την αλαζονεία και την έπαρση που τον χαρακτηρίζουν, τη συγκάλυψη του μεγαλύτερου σκανδάλου στην ιστορία της κυπριακής δημοκρατίας.

Δυστυχώς, με την άδεια των κομμάτων που εξουδετέρωσαν την πίεση που όφειλε να ασκεί η Βουλή των Αντιπροσώπων.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συνεχίζει να διχάζει τον λαό.

Η κοινωνία συνεχίζει να ζητά κάθαρση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Με πολιτική βούληση μπορεί να υπάρξει λύση στο Κυπριακό»

Χριστοδουλίδης: «Με πολιτική βούληση μπορεί να υπάρξει λύση στο Κυπριακό»

Εργαζόμαστε για μια λύση βιώσιμη, λειτουργική, που να διασφαλίζει σε όλους τους νόμιμους κατοίκους της χώρας το δικαίωμα να ζουν, να εργάζονται, να δραστηριοποιούνται και να δημιουργούν, όπου το επιλέξουν, σε συνθήκες ειρήνης, ασφάλειας και ευημερίας, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης στον χαιρετισμό του στην αντικατοχική εκδήλωση των Δήμων, Κοινοτήτων, προσφυγικών Σωματείων και οργανώσεων Κερύνειας, η οποία πραγματοποιήθηκε στον Τύμβο Μακεδονίτισσας.

BEST OF TOTHEMAONLINE