ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Προβληματισμός με τις μεταλλάξεις - Τι είπε ο Δρ. Διέτης για την έλλειψη εμβολίων

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Προβληματισμός  με τις μεταλλάξεις - Τι είπε ο Δρ. Διέτης για την έλλειψη εμβολίων

Προβληματισμός επικρατεί με τις μεταλλάξεις του ιού, ενώ την ίδια ώρα έρχεται εμπόδιο και η έλλειψη των εμβολίων.

Μιλώντας στην εκπομπή «Πρωτοσέλιδο» ο Δρ. Νικόλας Διέτης ανέφερε πως προκαλούν ανησυχία οι μεταλλάξεις του ιού καθώς είναι είναι πιο μεταδοτικές.

Σε ότι αφορά την έλλειψη εμβολίων ο Δρ Διέτης είπε πως τα πράγματα είναι πιο αισιόδοξα καθώς έρχονται δυο νέα εμβόλια και αναμένουμε να ενταχθούν στην προσπάθεια.

Δείτε όσα είπε:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η ώρα της κάλπης για την ΕΔΕΚ-Διομήδους και Αναστασίου διεκδικούν την προεδρία-Μεταβατική περίοδος και μάχη για επιβίωση

Η ώρα της κάλπης για την ΕΔΕΚ-Διομήδους και Αναστασίου διεκδικούν την προεδρία-Μεταβατική περίοδος και μάχη για επιβίωση

Περίπου 9.000 μέλη της ΕΔΕΚ προσέρχονται σήμερα στις κάλπες για να επιλέξουν τον νέο Πρόεδρο του κόμματος, μετά την παραίτηση του Μαρίνου Σιζόπουλου, τον περασμένο Απρίλιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE