ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Προβληματισμός με τις μεταλλάξεις - Τι είπε ο Δρ. Διέτης για την έλλειψη εμβολίων

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Προβληματισμός  με τις μεταλλάξεις - Τι είπε ο Δρ. Διέτης για την έλλειψη εμβολίων

Προβληματισμός επικρατεί με τις μεταλλάξεις του ιού, ενώ την ίδια ώρα έρχεται εμπόδιο και η έλλειψη των εμβολίων.

Μιλώντας στην εκπομπή «Πρωτοσέλιδο» ο Δρ. Νικόλας Διέτης ανέφερε πως προκαλούν ανησυχία οι μεταλλάξεις του ιού καθώς είναι είναι πιο μεταδοτικές.

Σε ότι αφορά την έλλειψη εμβολίων ο Δρ Διέτης είπε πως τα πράγματα είναι πιο αισιόδοξα καθώς έρχονται δυο νέα εμβόλια και αναμένουμε να ενταχθούν στην προσπάθεια.

Δείτε όσα είπε:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE