ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Σοβαρά 18χρονος μετά από τροχαίο ατύχημα

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Σοβαρά 18χρονος μετά από τροχαίο ατύχημα

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε νωρίς το βράδυ της Τρίτης 2/2 στη Λευκωσία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία ήταν γύρω στις 19:30 στο δρόμο Τσέρι προς Μαρκί όταν 18χρονος έχασε τον έλεγχο του οχήματός του με αποτέλεσμα να προσκρούσει βίαια σε πεζοδρόμιο.

Από το ατύχημα ο 18χρονος τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου και νοσηλεύεται.

Η κατάσταση της υγείας του περιγράφεται ως σοβαρή.

 

*φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Τραγωδία στη Λεμεσό: Πληροφορία για θερμάστρα στο δωμάτιο του άτυχου 32χρονου - Φαίνεται να έχασε τις αισθήσεις του

Τραγωδία στη Λεμεσό: Πληροφορία για θερμάστρα στο δωμάτιο του άτυχου 32χρονου - Φαίνεται να έχασε τις αισθήσεις του

Σε πένθος βυθίστηκε ξανά η Λεμεσός μετά την νέα τραγωδία με νεκρό 33χρονο, μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε σε οικία στη Λεμεσό το μεσημέρι της Κυριακής (23/2), με τις εξετάσεις από Αστυνομία, Πυροσβεστική Υπηρεσία και Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών, να αναμένεται να αρχίσουν ξανά αύριο Δευτέρα (24/2).

BEST OF TOTHEMAONLINE