Προεδρική ΑΠΑΝΤΗΣΗ σε όσες ομάδες ΓΛΥΚΟΚΟΙΤΑΖΟΥΝ Βάγκνερ, Οσέι και όχι μόνο

Προεδρική ΑΠΑΝΤΗΣΗ σε όσες ομάδες ΓΛΥΚΟΚΟΙΤΑΖΟΥΝ Βάγκνερ, Οσέι και όχι μόνο

Το βράδυ της Τρίτης (02-02-2021) ο πρόεδρος της Νέας Σαλαμίνας, Θουκής Θουκιδίδης, ήταν καλεσμένος της εβδομαδιαίας τηλεοπτικής εκπομπής «Capital Sports».

Πέρα των άλλων όλων θεμάτων, ο πρόεδρος της Νέας Σαλαμίνας απευθύνθηκε και στις ομάδες που έχουν βάλει στο… μάτι παίκτες που «λάμπουν» με την αγωνιστική τους παρουσία στα γήπεδα στην τρέχουσα σεζόν, όπως είναι οι Οσέι και Βάγκνερ.

«Αυτό να ερωτήσετε αυτούς που έχουν 5-6 εκατομμύρια στα χέρια τους αλλά δεν τα καταφέρνουν να κάνουν σωστό σκάουτινγκ και έρχονται μεσούσης της σεζόν ή με το τέλος της να πάρουν τους παίκτες από τη Νέα Σαλαμίνα» η απάντηση του προέδρου της Νέας Σαλαμίνας.

Διαβάστε: 

Θουκιδίδης: Tο VAR, η… επανάσταση «Καραβίδα» και η διαφθορά στο Κυπριακό ποδόσφαιρο

Τον έχουν ΣΗΜΕΙΩΜΕΝΟ και για το καλοκαίρι τον Βάγκνερ – Ακόμη μια ερυθρόλευκη ανακάλυψη!

«Xυλόπιττα» στην Πάφο για Βάγκνερ!

Toυς… ΓΥΑΛΙΣΕ το ΜΑΤΙ ο Μπαρνς Οσέι!

 

The post Προεδρική ΑΠΑΝΤΗΣΗ σε όσες ομάδες ΓΛΥΚΟΚΟΙΤΑΖΟΥΝ Βάγκνερ, Οσέι και όχι μόνο appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Σαφές μήνυμα ότι το θέμα του Επισκόπου Τυχικού δεν θα απασχολήσει την επόμενη συνεδρία της Ιεράς Συνόδου στις 23 Ιουνίου έστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος, απορρίπτοντας παράλληλα τα περί άδικης δίκης που προβάλλουν υποστηρικτές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE