Δρ. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ: «Ξανοιγόμαστε πολύ μετά τις 8/2 – Δεν ξέρω αν θα συνεχίσουμε με το SMS» - ΒΙΝΤΕΟ

Δρ. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ: «Ξανοιγόμαστε πολύ μετά τις 8/2 – Δεν ξέρω αν θα συνεχίσουμε με το SMS» - ΒΙΝΤΕΟ

Μιλώντας στην εκπομπή Alpha Καλημέρα και στην Κατερίνα Αγαπητού , ο Πέτρος Καραγιάννης – Καθηγητής Μικροβιολογίας ανέφερε ότι το βρετανικό μεταλλαγμένο στέλεχος κυκλοφορεί ανάμεσα μας στην Κύπρο.

Εξήγησε ότι αυτό προκύπτει από το γεγονός ότι την Τρίτη (3/2) ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Υγείας ότι 9 από 25 δείγματα που ελέγχθηκαν είχαν το βρετανικό μεταλλαγμένο στέλεχος.

«Ο ιός διακινείτο στην Κύπρο εδώ και καιρό. Δεν ήταν μόνο τον Δεκέμβρη όταν ανιχνεύσαμε το στέλεχος και όπως γνωρίζουμε αυτό μεταδίδεται πιο εύκολα. Επομένως με την επανεκκίνηση της οικονομίας πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί. Αυτό μας λέει ότι ο ιός είναι ακόμα εκεί έξω στην κοινότητα, όχι σε μικρούς αριθμούς αλλά σε αρκετά ψηλούς οι οποίοι θα μπορούσαν κάλλιστα να μας οδηγήσουν σε μια αναζωπύρωση»

Σχετικά με το αν θα υπάρξουν περισσότερες χαλαρώσεις ο Δρ Καραγιάννης απάντησε:

«Δεν ξέρω αν θα συνεχίσουμε με τα sms. Θα πρέπει να επιτηρήσουμε τη κατάσταση λίγο γιατί κακά τα ψέματα ξανοιγόμαστε πολύ μετά τις 8 Φεβρουαρίου.»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης:  Πολυδιάστατο και πολυσχιδές το έργο του Μητροπολίτη Κύκκου Νικηφόρου

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Πολυδιάστατο και πολυσχιδές το έργο του Μητροπολίτη Κύκκου Νικηφόρου

Στο πολυδιάστατο και πολυσχιδές ποιμαντορικό και κοινωνικό έργο του Μητροπολίτη Κύκκου και Τηλλυρίας Νικηφόρου αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης σε ομιλία του την Κυριακή το βράδυ στην τελετή απονομής του Χρυσού Παρασήμου του Αποστόλου Βαρνάβα στον Μητροπολίτη Κύκκου.

BEST OF TOTHEMAONLINE