Γκλέτσος: Ζητώ συγγνώμη, σε δύο περιπτώσεις ίσως ήμουν θύτης – ΒΙΝΤΕΟ

Γκλέτσος: Ζητώ συγγνώμη, σε δύο περιπτώσεις ίσως ήμουν θύτης – ΒΙΝΤΕΟ

Ένα άσχημο περιστατικό λεκτικής βίας σε συνάδελφό του, αλλά και τις σκέψεις του γύρω από το αν έχει υπάρξει και ο ίδιος θύτης μοιράστηκε ο Απόστολος Γκλέτσος μιλώντας στην εκπομπή Tik Talk του Αντώνη Σρόιτερ, με αφορμή τις καταγγελίες για σεξουαλική βία που έχουν συγκλονίσει και τον καλλιτεχνικό χώρο.

«Εκείνη την ώρα σκεφτόμουν ότι είμαι ωραίος γκόμενος, τώρα σκέφτομαι ότι μπορεί να εκμεταλλεύτηκα εκείνο το παιδί», ανέφερε μεταξύ άλλων ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος απολογήθηκε για το ενδεχόμενο να έχει εκμεταλλευτεί με τέτοιο τρόπο την ισχύ του.

Δείτε το βίντεο στο lifenewscy (εδώ)

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κλείνει το κεφάλαιο Ορφανίδη στο ΔΗΚΟ - Οι αιχμές στον Νικόλα - Το «άνοιγμα» στον Αποστόλου και το στοίχημα του ΔΗΣΥ στη Λάρνακα

Κλείνει το κεφάλαιο Ορφανίδη στο ΔΗΚΟ - Οι αιχμές στον Νικόλα - Το «άνοιγμα» στον Αποστόλου και το στοίχημα του ΔΗΣΥ στη Λάρνακα

Η αποχώρηση του Χρίστου Ορφανίδη από την εκλογική μάχη του 2026 επιβεβαιώνει ρήγματα εντός του ΔΗΚΟ. Το παρασκήνιο πίσω από τη συμφωνία με τον Ανδρέα Αποστόλου, οι σκληρές αιχμές προς τον Νικόλα Παπαδόπουλο και οι εκκρεμότητες στο ψηφοδέλτιο της Λάρνακας για τον ΔΗΣΥ.

BEST OF TOTHEMAONLINE