Γκλέτσος: Ζητώ συγγνώμη, σε δύο περιπτώσεις ίσως ήμουν θύτης – ΒΙΝΤΕΟ

Γκλέτσος: Ζητώ συγγνώμη, σε δύο περιπτώσεις ίσως ήμουν θύτης – ΒΙΝΤΕΟ

Ένα άσχημο περιστατικό λεκτικής βίας σε συνάδελφό του, αλλά και τις σκέψεις του γύρω από το αν έχει υπάρξει και ο ίδιος θύτης μοιράστηκε ο Απόστολος Γκλέτσος μιλώντας στην εκπομπή Tik Talk του Αντώνη Σρόιτερ, με αφορμή τις καταγγελίες για σεξουαλική βία που έχουν συγκλονίσει και τον καλλιτεχνικό χώρο.

«Εκείνη την ώρα σκεφτόμουν ότι είμαι ωραίος γκόμενος, τώρα σκέφτομαι ότι μπορεί να εκμεταλλεύτηκα εκείνο το παιδί», ανέφερε μεταξύ άλλων ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος απολογήθηκε για το ενδεχόμενο να έχει εκμεταλλευτεί με τέτοιο τρόπο την ισχύ του.

Δείτε το βίντεο στο lifenewscy (εδώ)

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ:  Χαιρετίζει απόφαση Νορβηγίας για άρση εμπάργκο όπλων κατά της Κύπρου - «Σημαντικό βήμα»

ΠτΔ: Χαιρετίζει απόφαση Νορβηγίας για άρση εμπάργκο όπλων κατά της Κύπρου - «Σημαντικό βήμα»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλιδης χαιρέτισε την Παρασκευή την απόφαση της Νορβηγίας να ανοίξει αιτήσεις για την εξαγωγή αμυντικού στρατιωτικού υλικού προς την Κύπρο, χαρακτηρίζοντας την απόφαση ως «σημαντικό βήμα ενίσχυσης της διμερούς αμυντικής συνεργασίας».

BEST OF TOTHEMAONLINE