Στις 12 Φεβρουάριου η πρώτη συνεδρία της Ερευνητικής Επιτροπής για το σφαγείο Cypra

Στις 12 Φεβρουάριου η πρώτη συνεδρία της Ερευνητικής Επιτροπής για το σφαγείο Cypra

Στις 12 Φεβρουαρίου θα διεξαχθεί η πρώτη συνεδρία της Ερευνητικής Επιτροπής σε σχέση με τη διερεύνηση θεμάτων που αφορούν στις εταιρείες Cypra Ltd, Cypra Bioenergy Ltd και άλλων συνδεδεμένων σχετιζόμενων εταιρειών και προσώπων. 

 
Σύμφωνα με δελτίο Τύπου της Επιτροπής, η πρώτη Συνεδρία, είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου, 2021, στις 9:30 π.μ. με πρώτη μάρτυρα τη Βουλευτή Ειρήνη Χαραλαμπίδου και θα ακολουθήσει στις 11:00 π.μ. η κατάθεση του Βουλευτή Γιώργου Περδίκη.
 
Όλες οι συνεδρίες της Επιτροπής στις οποίες θα καταθέτουν μάρτυρες, θα διεξάγονται δημόσια, στην Αίθουσα Jean Monnet, του πρώην Ξενοδοχείου Φιλοξενία.

 
Όπως αναφέρεται, με βάση τα πρωτόκολλα που αφορούν στην πανδημία, ο μέγιστος αριθμός ατόμων που δύνανται να παρευρίσκονται στην πιο πάνω Αίθουσα είναι 25 και, προτεραιότητα θα δοθεί στους ενδιαφερομένους και στους δικηγόρους που θα τους εκπροσωπούν, καθώς και στους δημοσιογράφους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Εντατικοποίηση επαφών ενόψει Νέας Υόρκης - Ανασταλτικός παράγοντας οι λεγόμενες «προεδρικές»

Κυπριακό: Εντατικοποίηση επαφών ενόψει Νέας Υόρκης - Ανασταλτικός παράγοντας οι λεγόμενες «προεδρικές»

Νέος γύρος διπλωματικής κινητικότητας για το κυπριακό βρίσκεται σε εξέλιξη, με στόχο την ουσιαστική επανεκκίνηση της διαδικασίας επίλυσης του προβλήματος.

BEST OF TOTHEMAONLINE