ΛΕΜΕΣΟΣ: Δεύτερο email σε νηπιαγωγείο– Από δυο ξένες χώρες φαίνεται να προέρχονται

ΛΕΜΕΣΟΣ: Δεύτερο email σε νηπιαγωγείο– Από δυο ξένες χώρες φαίνεται να προέρχονται

Δεύτερο νηπιαγωγείο στην Λεμεσό δέχθηκε σήμερα Παρασκευή (05/02), απειλητικό email.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline πρόκειται για νηπιαγωγείο στην περιοχή της Αγίας Ζώνης.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες τα email φαίνεται να προέρχονται από δυο ξένες χώρες, με την Αγγλία να είναι μια από αυτές.

Υπενθυμίζουμε πως σήμερα υπήρξε αναστάτωση και σε άλλο νηπιαγωγείο της Λεμεσού, το οποίο εκκενώθηκε και στη σκηνή βρίσκονται έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας.  

Επίσης υπενθυμίζεται ότι χθες λήφθηκαν απειλητικά ηλεκτρονικά μηνύματα σε νηπιαγωγεία στη Λευκωσία που έλεγαν ότι αν δεν καταβληθεί το ποσό των 80,000 bitcoin σε λογαριασμό θα πυροδοτηθεί βόμβα, χωρίς ωστόσο από τις έρευνες να προκύψει οτιδήποτε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λευκός καπνός για την ΑΤΑ: Οι συντεχνίες κάνουν αποδεκτή την κυβερνητική πρόταση «χωρίς να αλλάξει ούτε γράμμα» - Βίντεο

Λευκός καπνός για την ΑΤΑ: Οι συντεχνίες κάνουν αποδεκτή την κυβερνητική πρόταση «χωρίς να αλλάξει ούτε γράμμα» - Βίντεο

Λευκός καπνός βγήκε από τη Δημοσιογραφική Εστία, όπου ολοκληρώθηκε η πανσυνδικαλιστική σύσκεψη για την Αυτόματη Τιμαριθμική Αναπροσαρμογή (ΑΤΑ). Μετά από μήνες διαβουλεύσεων και έντονων διαπραγματεύσεων, το συνδικαλιστικό κίνημα έκανε αποδεκτή την κυβερνητική πρόταση, τονίζοντας ωστόσο ότι δεν δέχεται να αλλάξει ούτε ένα γράμμα από το πλαίσιο που παρουσιάστηκε.

BEST OF TOTHEMAONLINE