ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: O λόγος που θεωρείται εκτός πραγματικότητας το χαμηλό ποσοστό θετικότητας

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: O λόγος που θεωρείται εκτός πραγματικότητας το χαμηλό ποσοστό θετικότητας

Μεγάλη πτώση παρατηρείται στο ποσοστό θετικότητας τις τελευταίες μέρες.

Παρόλο που παρατηρείται η συγκεκριμένη πτώση υπάρχει ένας έντονος προβληματισμός για αν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, με κάποιους μάλιστα να θεωρούν ότι πρόκειται για 'πλασματικο ποσοστό'.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πηγή που μίλησε στο ThemaOnline, αν αναλογιστεί πως ο κόσμος που πηγαίνει να κάνει τα γρήγορα τεστ, (ειδικότερα όσοι αναμένεται να επιστρέψουν στις δουλειές τους) είναι κλεισμένος στο σπίτι τις τελευταίες τρεις εβδομάδες, λόγω του νέου lockdown υπάρχει σοβαρό ενδεχόμνο το ποσοστό που ανακοινώνται να μην ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Αυτό είναι κάτι που θα διαφανεί από τις 8 Φεβρουαρίου, που θα γίνουν οι πρώτες χαλαρώσεις, με τους επιστήμονες να επιμένουν πως πρέπει ο κόσμος να προσέξει για να μην πάμε σε πισωγυρίσματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Δένεια, Άγκυρα και ΟΗΕ: Ο Ερχιουρμάν δείχνει τις προτεραιότητές του

Κυπριακό: Δένεια, Άγκυρα και ΟΗΕ: Ο Ερχιουρμάν δείχνει τις προτεραιότητές του

Το πρόσφατο επεισόδιο στη Δένεια με τον κατοχικό στρατό, ήρθε να υπενθυμίσει, με τον πιο ωμό τρόπο, πως η τουρκική κατοχή παραμένει ενεργή και προκλητική. Όσοι έσπευσαν να υποδεχθούν την λεγόμενη «εκλογή» του Τουφάν Ερχιουρμάν ως μια «ευκαιρία για επανεκκίνηση» στο Κυπριακό, βλέπουν πλέον την πραγματικότητα να τους διαψεύδει. Ο νέος κατοχικός ηγέτης, δείχνει από νωρίς ποιες είναι οι προτεραιότητές του- και αυτές βρίσκονται αναμφίβολα στην Άγκυρα.