Δρ. Καραγιάννης: Δεν είμαστε σίγουροι ότι όσοι εμβολιάζονται δεν μεταδίδουν τον ιό

Δρ. Καραγιάννης: Δεν είμαστε σίγουροι ότι όσοι εμβολιάζονται δεν μεταδίδουν τον ιό

Καλεσμένος στην εκπομπή "Alpha Καλημέρα" , ο Καθηγητής Μικροβιολογίας, Πέτρος Καραγιάννης, αναφέρθηκε στους αριθμούς κρουσμάτων και στο νέο Βρετανικό στέλεγχος κορωνοϊου που κυκλοφορεί.

Εντύπωση προκαλεί ότι παρότι έγινε τεράστια παραγωγή εμβολίων, ωστόσο δεν είναι ακόμα γνωστό κατα πόσο ένα εμβόλιο εμποδίζει τη μετάδοση του ιού ή αν μονο ελαττώνει τα συμπτώματα.

Ο κ.Καραγιάννης σε συζητηση για το άνοιγμα στον τουρισμό και τα μέτρα που έλαβαν διαφορές χωρες προς τους ταξιδιώτες που εισέρχονται στις χώρες τους και την καραντίνα που υποβάλλονται σχολίασε ότι "Εκείνο για το ποίο δεν είμαστε 100% σίγουροι ακόμα είναι εαν αυτοί που εμβολιάζονται μπορούν να ενεργήσουν ως φορείς του ιου. Δηλαδη να εκτεθούν στον ιο, να μην νοσήσουν αλλα να μπορούν να τον μεταδόσουν η μεταφέρουν. Είναι μια πιθανότητα"

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ευχαριστίες ΠτΔ στην Ολλανδία για τη φρεγάτα - Το βρετανικό πλοίο HMS Dragon κατευθύνεται προς την Κύπρο

Ευχαριστίες ΠτΔ στην Ολλανδία για τη φρεγάτα - Το βρετανικό πλοίο HMS Dragon κατευθύνεται προς την Κύπρο

ΗΠΑ και Ισραήλ συνεχίζουν να βομβαρδίζουν το Ιράν, ενώ οι IDF επιτίθενται διαρκώς στον Λίβανο. Το Ιράν απαντά με εκτοξεύσεις πυραύλων και drones προς χώρες του Κόλπου. Στην Κύπρο αναμένεται η στήριξη και από την Ολλανδία αλλά και η βρετανική φρεγάτα που άρχισε το ταξίδι της το απόγευμα της Τρίτης. Όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE

Σαρλ ντε (αυτο)Γκολ

Σαρλ ντε (αυτο)Γκολ