ΚΥΠΡΟΣ - ΜΕΤΡΑ: «Κλείδωσε» αποφάσεις το Υπουργικό – Επεκτείνονται τα μέτρα Φεβρουαρίου

ΚΥΠΡΟΣ - ΜΕΤΡΑ: «Κλείδωσε» αποφάσεις το Υπουργικό – Επεκτείνονται τα μέτρα Φεβρουαρίου

Τον ερχόμενο μήνα τοποθετείται η επόμενη φάση χαλάρωσης των περιοριστικών μέτρων, καθώς το Υπουργικό Συμβούλιο αποφάσισε σήμερα την παράταση της β’ φάσης της στρατηγικής για τη σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 2021, έτσι ώστε να αξιολογηθούν τα αποτελέσματα της β’ φάσης της χαλάρωσης, αλλά και υπό το φως των ανησυχιών σχετικά με τα μεταλλαγμένα στελέχη του ιού.

«Κατόπιν εισήγησης της Διυπουργικής Επιτροπής για τη διαχείριση της πανδημίας, το Υπουργικό Συμβούλιο αποφάσισε σήμερα την παράταση της β’ φάσης της στρατηγικής για τη σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 2021,» αναφέρει ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας.
 
Όπως αναφέρεται, «παρά τη βελτίωση που καταγράφεται στους επιδημιολογικούς δείκτες, σε συνάντησή της χθες η Διυπουργική Επιτροπή για τη διαχείριση της πανδημίας εξέτασε τα επιδημιολογικά δεδομένα και έλαβε υπόψη το γεγονός ότι η β’ φάση ενεργοποιήθηκε μόλις τη Δευτέρα, 8 Φεβρουαρίου, και τα αποτελέσματά της θα πρέπει να αξιολογηθούν τις επόμενες εβδομάδες».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αιματηρή συμπλοκή στο κέντρο της Λεμεσού - Στο Νοσοκομείο ένα πρόσωπο με τραύμα από μαχαίρι

Αιματηρή συμπλοκή στο κέντρο της Λεμεσού - Στο Νοσοκομείο ένα πρόσωπο με τραύμα από μαχαίρι

Σε κινητοποίηση τέθηκαν οι Αρχές το βράδυ του Σαββάτου (20/12) μετά από πληροφορία για συμπλοκή στο κέντρο της Λεμεσού.

BEST OF TOTHEMAONLINE