Διευθετήθηκαν 6.000 ραντεβού από το πρωί της Παρασκευής μέσω Πύλης Εμβολιασμού

Διευθετήθηκαν 6.000 ραντεβού από το πρωί της Παρασκευής μέσω Πύλης Εμβολιασμού

Διευθετήθηκαν 6.000 ραντεβού από το πρωί της Παρασκευής, έως και τη 1.00 το μεσημέρι, από τα 9.200 περίπου που είναι διαθέσιμα μέσω της Πύλης Εμβολιασμού για τα άτομα 76 και άνω, σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας. 

Αρχές τις ερχόμενης εβδομάδας θα δοθούν επιπλέον ραντεβού, ενώ το Υπουργείο θα προβεί στις σχετικές ανακοινώσεις.

Συνολικά 9.264 ραντεβού τέθηκαν στη διάθεση για τον εμβολιασμό ατόμων άνω των 76 ετών από την Πύλη Εμβολιασμού που άνοιξε στις 9.00 το πρωί της Παρασκευής.

Σύμφωνα με το Εθνικό Πλάνο Εμβολιασμού για την COVID-19, προτεραιότητα για εμβολιασμό έχει αυτή την περίοδο η ηλικιακή ομάδα των 75-79.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ισραηλινά αεροσκάφη βομβάρδισαν την πόλη της Γάζας μετά την εντολή Νετανιάχου

Ισραηλινά αεροσκάφη βομβάρδισαν την πόλη της Γάζας μετά την εντολή Νετανιάχου

«Κύμα» βομβαρδισμών από ισραηλινά αεροσκάφη πλήττουν την πόλη της Γάζας, λίγη ώρα αφότου το πρωθυπουργικό γραφείο του Ισραήλ ανακοίνωσε ότι ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου έδωσε εντολή στον στρατό να πραγματοποιήσει αμέσως σφοδρές επιθέσεις στη Γάζα καταγγέλλοντας παραβίαση των όρων της εκεχειρίας από τη Χαμάς.