ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Η Κύπρος παρήγγειλε 250.000 δόσεις από το εμβόλιο της CureVac

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Η Κύπρος παρήγγειλε 250.000 δόσεις από το εμβόλιο της CureVac

Η Κύπρος παρήγγειλε 250.000 δόσεις από το εμβόλιο της CureVac, σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας.


Νωρίτερα την Παρασκευή ανακοινώθηκε ότι η επιτροπή για τα ανθρώπινα φάρμακα (CHMP) τoυ Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων (EMA) ξεκίνησε κυλιόμενη αξιολόγηση του CVnCoV, του εμβολίου COVID ‑ 19 που αναπτύχθηκε από την CureVac AG.

Η κυλιόμενη αξιολόγηση θα συνεχιστεί έως ότου διατεθούν αρκετά αποδεικτικά στοιχεία για μια επίσημη αίτηση άδειας κυκλοφορίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νομική Υπηρεσία: «Έχει αποφασιστεί ότι θα ασκηθεί έφεση γιατί εντοπίστηκαν δικαστικά σφάλματα»

Νομική Υπηρεσία: «Έχει αποφασιστεί ότι θα ασκηθεί έφεση γιατί εντοπίστηκαν δικαστικά σφάλματα»

Η Νομική Υπηρεσία μελετά την απόφαση της πλειοψηφίας και της μειοψηφίας, σε σχέση με την υπόθεση των χρυσών διαβατηρίων μετά την αυλαία της πολύκροτης υπόθεσης που οδήγησε στην αθώωση του πρώην προέδρου της Βουλής, Δημήτρη Συλλούρη, και τον πρώην βουλευτή και επιχειρηματία, Χριστάκη Τζιοβάνη. Αναμένονται οι αποφάσεις του γενικού και του βοηθού γενικού εισαγγελέα που θα ξεκαθαρίσουν αν η χθεσινή απόφαση συνιστά και το οριστικό τέλος της υπόθεσης. Υπενθυμίζεται ότι η χθεσινή απόφαση του Δικαστηρίου η οποία αποτελείται από 170 σελίδες, λήφθηκε κατά πλειοψηφία με 2 ψήφους υπέρ και 1 ψήφο κατά. 

BEST OF TOTHEMAONLINE