Ντελιβεράς δέχθηκε απειλές με πιστόλι - Χειροπέδες σε 20χρονο

Ντελιβεράς δέχθηκε απειλές με πιστόλι - Χειροπέδες σε 20χρονο

Διάταγμα οκταήμερης κράτησης εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, εναντίον 20χρονου, κατοίκου Λευκωσίας, ο οποίος συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση ένοπλης ληστείας, με θύμα μεταφορέα φαγητού.

Η υπόθεση διαπράχθηκε το βράδυ της 15ης Φεβρουαρίου 2021, στη Λευκωσία και καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, το ίδιο βράδυ, από τον 23χρονο μεταφορέα φαγητού.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, γύρω στις 10.50μ.μ. της 15ης Φεβρουαρίου, ο 23χρονος μετέβη σε συγκεκριμένη οδό στη Λευκωσία, για να παραδώσει φαγητό, μετά από σχετική παραγγελία. Αφού επικοινώνησε τηλεφωνικώς με το πρόσωπο που φέρεται να παρήγγειλε το φαγητό, αυτός του ζήτησε όπως η παράδοση πραγματοποιηθεί σε άλλη διεύθυνση.

Ο παραπονούμενος μετέβη στη νέα τοποθεσία παράδοσης και ενώ προσπαθούσε να επικοινωνήσει εκ νέου με το πρόσωπο, που είχε προβεί στην παραγγελία, τον προσέγγισαν δύο άγνωστά του πρόσωπα. Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, ένας εκ των δύο αγνώστων πρόταξε πιστόλι εναντίον του 23χρονου, υπό την απειλή του οποίου ζήτησε και απέσπασε από τον παραπονούμενο το χρηματικό ποσό που είχε στην κατοχή του και το κλειδί της μοτοσικλέτας που οδηγούσε. Ακολούθως οι δύο φερόμενοι δράστες τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.

Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας σχετικά με την υπόθεση, προέκυψε μαρτυρία εναντίον του 20χρονου, στη βάση της οποίας εκδόθηκε εναντίον του δικαστικό ένταλμα σύλληψης. Το απόγευμα χθες ο 20χρονος συνελήφθη, δυνάμει του δικαστικού εντάλματος, ενώ σήμερα παρουσιάστηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Στην Κύπρο πριν το τέλος του μήνα αναμένεται να έρθει η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι στην παρουσία της θα πρέπει να γίνει κοινή συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE