«Καμπανάκι» Γερμανού υπουργού Υγείας: Οι νέες μεταλλάξεις διασπείρονται γρήγορα

«Καμπανάκι» Γερμανού υπουργού Υγείας: Οι νέες μεταλλάξεις διασπείρονται γρήγορα

Οι νέες μεταλλάξεις του κορωνοϊού διασπείρονται γρήγορα στη Γερμανία προειδοποίησε την Τετάρτη 17/2 ο υπουργός Υγείας της χώρας Γενς Σπαν. 

«Η μετάλλαξη που εντοπίστηκε για πρώτη φορά στη Βρετανία ανέρχεται στο 22% των κρουσμάτων στη Γερμανία» σημείωσε ο Γενς Σπαν. 

Ο γερμανός υπουργός Υγείας δήλωσε πάντως ότι οι αριθμοί των κρουσμάτων μειώνονται παρά το μεγαλύτερο ποσοστό διασποράς του μεταλλαγμένου στελέχους του κορωνοϊού. Ανακοίνωσε παράλληλα θεαματική αύξηση των ρυθμών εμβολιασμού. 

Η Γερμανία έχει επιβάλλει ταξιδιωτικούς και συνοριακούς περιορισμούς για να αποφύγει την περεταίρω διασπορά των μεταλλάξεων. 

Την Τρίτη ο κ. Σπαν ανακοίνωσε δωρεάν ράπιντ τεστ αντιγόνου για τους Γερμανούς πολίτες. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Σε μια καθοριστική κίνηση διαφάνειας και λογοδοσίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε στη δημοσιοποίηση όλων των εκθέσεων που του υποβλήθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες, αναφορικά με την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε την επαρχία Λεμεσού. Όπως είχε δεσμευτεί δημοσίως, η ενημέρωση προς τους πολίτες γίνεται με πλήρη διαφάνεια, μέσα από αδιαμεσολάβητη πρόσβαση στα στοιχεία που καταγράφουν βήμα προς βήμα τη διαχείριση της κρίσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE