Ένας θάνατος και 27 νέα περιστατικά κορωνοϊού στα κατεχόμενα την Τετάρτη 17/2

Ένας θάνατος και 27 νέα περιστατικά κορωνοϊού στα κατεχόμενα την Τετάρτη 17/2

Ένας θάνατος από την Covid-19 και 27 νέα περιστατικά κορωνοϊού ανακοινώθηκαν στα κατεχόμενα την Τετάρτη.

Σε γραπτή του δήλωση ο «υπουργός» υγείας Αλί Πιλλί ανέφερε ότι τα 27 περιστατικά προέκυψαν από 3.590 τεστ που διενεργήθηκαν το τελευταίο 24ώρο καθώς και ότι ένας ασθενής με Covid-19 απεβίωσε σήμερα.

Είπε ότι 3 κρούσματα εντοπίστηκαν στο αεροδρόμιο, 6 είναι επαφές επιβεβαιωμένων κρουσμάτων και 18 είναι μολύνσεις εντός της κοινότητας. Τα 13 είναι από τη Λευκωσία, τα 8 από την Κερύνεια και τα 3 από την Μόρφου.

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων στα κατεχόμενα ανέρχεται σε 3.132. Είκοσι ένας άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από τη νόσο.

 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι ισορροπίες, τα μηνύματα Χριστοδουλίδη, οι «καθαρές θέσεις» και το παρασκήνιο που ήδη γράφει το 2028

Οι ισορροπίες, τα μηνύματα Χριστοδουλίδη, οι «καθαρές θέσεις» και το παρασκήνιο που ήδη γράφει το 2028

Η παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη-δύο μόλις εβδομάδες πριν από τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου- για την ανάγκη ξεκάθαρων ιδεολογικοπολιτικών θέσεων, δεν πέρασε απαρατήρητη στα πολιτικά επιτελεία.

BEST OF TOTHEMAONLINE