Δίνει μάχη για τη ζωή ο 29χρονος μετά το σοβαρό τροχαίο στο Παραλίμνι: Διασωληνωμένος στη ΜΕΘ - Όλα τα νεότερα
Νεότερη ενημέρωση προκύπτει για την κατάσταση της υγείας του 29χρονου, ο οποίος παρασύρθηκε από όχημα τις πρωινές ώρες στο Παραλίμνι.

«Συγχαρητήρια στα παιδιά για την τεράστια προσπάθεια. Ελπίζω να δώσαμε χαρά στον κόσμο μας, που τον στεναχωρήσαμε στα τελευταία παιχνίδια. Ήταν ο τελευταίος αγώνας της κανονικής περιόδου και πλέον μπαίνουμε στα πλέι-άουτ. Mια σύνοψη δική μου, είναι ότι κερδίσαμε μετά την 9η αγωνιστική 26 βαθμούς. Η ομάδα είχε και ήττες σε αυτή την πορεία. Χάσαμε από Ανόρθωση, ΑΠΟΕΛ, Ομόνοια, ΑΕΚ και Ολυμπιακό εντός. Τώρα ακολουθεί το Β΄ γκρουπ και σίγουρα δεν είναι κανενός η προσδοκία να είναι εκεί η ομάδα, όμως αυτή είναι η πραγματικότητα. Εκεί είμαστε κι εκεί θα παλέψουμε, αφού κάθε βαθμός είναι σημαντικός.
Θεωρώ ότι αυτή η περίοδος που θα διανύσουμε μέχρι την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος θα είναι μεταβατική για την ομάδα, για να μπορέσουμε να εκπληρώσουμε τα θέλω τα δικά μας, του κόσμου και του διοικητικού συμβουλίου. Τα θέλω είναι σίγουρα η ομάδα να είναι πολύ καλύτερη από αυτή που έχουμε τώρα. Όπως στην ζωή έτσι και στο ποδόσφαιρο, δεν μπορούμε να σπείρουμε σήμερα για να θερίσουμε αύριο. Πρέπει να το καταλάβουμε ότι πάντα υπάρχει μια περίοδος υπομονής. Μια περίοδος μεταβατική, για να μας δώσει το προσδόκιμο, αυτό που δουλέψαμε».
The post Δαμιανού: «Πρέπει να το καταλάβουμε ότι πάντα υπάρχει μια περίοδος υπομονής» appeared first on Thema Sports.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




