Του ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΑΝ από Κύπρο του Πογιέτ!

Του ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΑΝ από Κύπρο του Πογιέτ!

Τον Γκουστάβο Πογιέτ, λογικά τον θυμάστε.

Πριν μια πενταετία, δούλεψε στην Ελλάδα και στην ΑΕΚ.

Μανατζερική πηγή, μας έλεγε πριν μερικές ώρες, ότι ο 53χρονος Ουρουγουανός τεχνικός έχει βολιδοσκοπηθεί από Κυπριακή ομάδα.

Από την στιγμή που δεν εργάζεται αυτή την περίοδο, δεν ήταν αρνητικός να έρθει να δουλέψει στο νησί μας.

Ο Πογιέτ τα τελευταία δυόμισι χρόνια, είναι μακριά από τους πάγκους.

Η τελευταία του ομάδα ήταν η Γαλλική Μπορντό.

Δείτε ΕΔΩ το βιογραφικό του.

Π.Χ.

The post Του ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΑΝ από Κύπρο του Πογιέτ! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE