Στη Βουλή ο κρατικός προϋπολογισμός του 2027 - Τι προβλέπει για ανάπτυξη, χρέος και πληθωρισμό
Τον προϋπολογισμό του κράτους για το 2027, παρουσιάζει σήμερα στην κοινοβουλευτική επιτροπή Οικονομικών, ο υπουργός Οικονομικών, Μάκης Κεραυνός.

Η εβδομάδα που διανύουμε θεωρείται κρίσιμη αφού αναμένεται το άνοιγμα των τομέων που έχουν μείνει στο… ‘περίμενε’ με τον κόσμο που επηρεάζεται να είναι σαφώς αρκετός.
Η Επιστημονική και Συμβουλευτική Ομάδα εργάζεται πυρετωδώς και οι ασκήσεις επί χάρτου δίνουν και παίρνουν με τα δεδομένα να είναι ρευστά. Η 28η Φεβρουαρίου -ημέρα και κατά την οποία εκπνέει το παρόν διάταγμα- πλησιάζει και δεν αποκλείεται μάλιστα μέχρι την Πέμπτη (25/2) να προκύψουν ανακοινώσεις.
Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaOnline
The post ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ: Ανοίγουν γυμναστήρια και σχολές χορού – Χαμός για εστιατόρια και καφετέριες appeared first on Thema Sports.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




