Ο Μπρούνο έχει περισσότερα πέναλτι μόνος απ’ ότι… ολόκληρες ομάδες στην Premier!

Ο Μπρούνο έχει περισσότερα πέναλτι μόνος απ’ ότι… ολόκληρες ομάδες στην Premier!

Ακόμα μια φορά στην θητεία του στην Premier League αυτό τον ένα χρόνο, ο Μπρούνο Φερνάντες σκόραρε από την άσπρη βούλα και συνεχίζει να έχει περισσότερα γκολ με πέναλτι μόνος του, απ’ ότι ολόκληρες ομάδες του πρωταθλήματος!

Ο Πορτογάλος «μάγος» έκανε πάλι τα δικά του στο ματς με τη Νιούκαστλ το βράδυ της Κυριακής, είχε μια ασίστ κι ένα γκολ και συνέβαλε τα μέγιστα στο τελικό 3-1 που ήρθε με την Γιουνάιτεντ να μην πιάνει ιδιαίτερη απόδοση κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Με αυτό το γκολ που πέτυχε ο Μπρούνο, έφτασε στα 22 σε όλες τις διοργανώσεις για τη φετινή σεζόν, ενώ, πλέον έχει σκοράρει 11 φορές από το σημείο του πέναλτι, από τον Φεβρουάριο του 2020, όταν και μετακινήθηκε στην Αγγλία.

Έχει τα περισσότερα γκολ με τον συγκεκριμένο τρόπο, ξεπερνώντας… ολόκληρες ομάδες όπως οι Τσέλσι και Λέστερ που στο ίδιο χρονικό διάστημα έχουν μετρήσει 9 τέρματα από την άσπρη βούλα! 

Πηγή: Gazzetta.gr

The post Ο Μπρούνο έχει περισσότερα πέναλτι μόνος απ’ ότι… ολόκληρες ομάδες στην Premier! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

 Ολγκίν: Συνάντηση 5 συν 1 θα εξεταστεί μόνο όταν οι συνθήκες ωριμάσουν

Ολγκίν: Συνάντηση 5 συν 1 θα εξεταστεί μόνο όταν οι συνθήκες ωριμάσουν

Η διαδικασία στο Κυπριακό προχωρά με αργό ρυθμό αλλά είναι δυναμική, δήλωσε στο τουρκικό πρακτορείο ειδήλωσεη ΑΝΚΑ η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για την Κύπρο, Μαρία Άνγκελα Ολγκίν υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι για να καταστεί δυνατή η μετάβαση σε διευρυμένη συνάντηση 5+1 απαιτείται η υλοποίηση συγκεκριμένων μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης. «Το 5+1 δεν έχει εγκαταλειφθεί, αλλά θα εξεταστεί μόνο όταν ‘οι συνθήκες ωριμάσουν’», ανέφερε.

BEST OF TOTHEMAONLINE