Θετικά νέα από τον ΠΟΥ: Μειώθηκαν στο μισό τα κρούσματα παγκοσμίως σε ένα μήνα

Θετικά νέα από τον ΠΟΥ: Μειώθηκαν στο μισό τα κρούσματα παγκοσμίως σε ένα μήνα

Με το πρόγραμμα εμβολιασμού να προχωρά ικανοποιητικά σε πολλές χώρες ανά τον κόσμο, τα επιδημιολογικά δεδομένα παρουσιάζουν σαφή βελτίωση, ενώ ο δείκτης μεταδοτικότητας πέφτει σημαντικά.

Σύμφωνα με στοιχεία που παρουσιάζει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, από τον Ιανουάριο μέχρι τον Φεβρουάριο η μείωση στις μολύνσεις κορωνοϊού είναι μεγάλη.

Στο μισό έπεσαν τα περιστατικά κορωνοϊού, συγκεκριμένα, από τον Ιανουάριο έως τον Φεβρουάριο. Σε αριθμούς, πάνω από 5 εκατομμύρια ήταν τα κρούσματα την πρώτη εβδομάδα του Ιανουαρίου, σε σχέση με τα 2,4 εκατομμύρια την περασμένη εβδομάδα.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έσοδα δισεκατομμυρίων ευρώ θα έχει η Κύπρος από το Φυσικό Αέριο - Τι θα γίνει με την τιμή του ρεύματος

Έσοδα δισεκατομμυρίων ευρώ θα έχει η Κύπρος από το Φυσικό Αέριο - Τι θα γίνει με την τιμή του ρεύματος

Έσοδα ύψους 10 δισεκατομμυρίων ευρώ θα έχει η Κύπρος από το Φυσικό Αέριο και συγκεκριμένα από τα κοιτάσματα «Αφροδίτη», «Γλαύκος» και «Πήγασος» σε ορίζοντα δεκαπενταετίας δήλωσε ο υπουργός Ενέργειας Μιχάλης Δαμιανός.

BEST OF TOTHEMAONLINE