ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ: Στο κόκκινο η Λεμεσός - Παγώνουν οι χαλαρώσεις;

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ: Στο κόκκινο η Λεμεσός - Παγώνουν οι χαλαρώσεις;

Η έξαρση στη Λεμεσό συνεχίζεται με την συμπρωτεύουσα να προπορεύεται μακράν των υπόλοιπων πόλεων τόσο σε περιστατικά, όσο και σε βαθμό θετικότητας.

Οι ανησυχίες μελών της επιστημονικής ομάδας δείχνουν δυστυχώς να επαληθεύονται με το γεγονός να έχει θορυβήσει μάλιστα και τους αρμόδιους φορείς του υπουργείου Υγείας.

Αρκεί η χθεσινή ανακοίνωση των επιβεβαιωμένων περιστατικών αλλά και η γεωγραφική κατανομή των rapid test για να επιβεβαιώσει κάποιος του λόγου το αληθές. Πενταπλάσια επιβεβαιωμένα περιστατικά στη Λεμεσό από τη Λευκωσία (με λιγότερα τεστ), εφταπλάσιο ποσοστό θετικότητας.

Η κακή εικόνα της Λεμεσού ενδέχεται να επηρεάσει και το συνολικότερο πλάνο των χαλαρώσεων, αφού έχει απορριφθεί εμμέσως οποιαδήποτε υπόνοια για μέτρα τοπικού χαρακτήρα.

Ως εκ τούτου υπάρχουν χαλαρώσεις που ενδέχεται να καθυστερήσουν, ή να παγώσουν εως ότου η κατάσταση στη συμπρωτεύουσα εξομαλυνθεί.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top