Πιο ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΟΣ ο Νικολάου – Να περιορίσει τα “ΓΑΛΛΙΚΑ” του ο Τιμόθεος

Πιο ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΟΣ ο Νικολάου – Να περιορίσει τα “ΓΑΛΛΙΚΑ” του ο Τιμόθεος

To συνέχισε ο επίσημος Απόλλωνας, στη διάρκεια της χθεσινής μέρας, αναρτώντας βίντεο με φάσεις, όπου υπήρξαν χτυπήματα παιχτών της Ανόρθωσης σε δικούς τους παίχτες, όπου συγκινήθηκε ούτε ο Τιμόθεος, ούτε κι ο υπεύθυνος του VAR Γιώργος Νικολάου. 

“Σφαγή” εναντίον της Λεμεσιανής ομάδας δεν έγινε προχθές στο γήπεδο της Ανόρθωσης, αλλά το σίγουρο είναι ότι οι δυο διαιτητές, δεν ήταν ακριβοδίκαιοι.

Επιμένω σ’ αυτό που ανάφερα χθες το πρωί (διαβάστε ΕΔΩ), ότι ο βασικός υπεύθυνος για να ασχοληθεί ο κόσμος με τη διαιτησία κι όχι με τις προσπάθειες των παιχτών, ήταν ο Γιώργος Νικολάου.

Δεν απαλλάσσεται από τις ευθύνες του, φυσικά, ο Τιμόθεος. Το “σκάσε” που είπε στο τέλος, δεν το θεωρώ “έγκλημα” όπως το παρουσίασαν πολλοί, αλλά οφείλει να είναι πιο προσεκτικός στο μέλλον…

Μου ανάφεραν πάντως, πως δεν συνηθίζει να αντιμετωπίζει με τους “σεις” και με το “σας” τους παίχτες στον αγωνιστικό χώρο. Φαίνεται ότι χρησιμοποιεί γενικά τα “γαλλικά” του μες στον αγωνιστικό χώρο.

Π.Χ. 

«Ασταμάτητος» ο Απόλλωνας – Και τρίτο ΒΙΝΤΕΟ με φάση από Ανόρθωση και «αιχμές» στη διαιτησία

The post Πιο ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΟΣ ο Νικολάου – Να περιορίσει τα “ΓΑΛΛΙΚΑ” του ο Τιμόθεος appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διπλωματικές πηγές: «Παγώνει» το Κυπριακό για το καλοκαίρι - Χωρίς χρονοδιάγραμμα για Πενταμερή και με την Άγκυρα αμετακίνητη

Διπλωματικές πηγές: «Παγώνει» το Κυπριακό για το καλοκαίρι - Χωρίς χρονοδιάγραμμα για Πενταμερή και με την Άγκυρα αμετακίνητη

Δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα σύγκλησης Πενταμερούς Διάσκεψης για το Κυπριακό και αυτή δεν αναμένεται να συμβεί μέσα στο καλοκαίρι, τονίζουν ελληνικές διπλωματικές πηγές.

BEST OF TOTHEMAONLINE