Επικοινωνία Χριστοδουλίδη-Δένδια για τον σεισμό στην Ελασσόνα

Επικοινωνία Χριστοδουλίδη-Δένδια για τον σεισμό στην Ελασσόνα

Σε τηλεφωνική του επικοινωνία με τον Έλληνα ομόλογό του, ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Νίκος Χριστοδουλίδης εξέφρασε την αλληλεγγύη του κυπριακού λαού προς την Ελλάδα, μετά τον σεισμό που σημειώθηκε στην Ελασσόνα.

Παράλληλα, ο κ. Χριστοδουλίδης εξέφρασε προς τον Έλληνα ομόλογό του την ετοιμότητα της Κύπρου να συνδράμει στη διαχείριση των συνεπειών του σεισμού.

Σε ανάρτησή του στο Twitter, o Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας σημείωσε ότι ο κ. Χριστοδουλίδης επικοινώνησε μαζί του «για να εκφράσει την αλληλεγγύη του κυπριακού λαού και την ετοιμότητα της χώρας του να συνδράμει μετά το σεισμό που σημειώθηκε στην Κεντρική Ελλάδα».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανατολίτικο παζάρι για την Προεδρία της Βουλής: Πάνε κι έρχονται τα επιτελεία των κομμάτων - Ποια σενάρια βρίσκονται στο τραπέζι

Ανατολίτικο παζάρι για την Προεδρία της Βουλής: Πάνε κι έρχονται τα επιτελεία των κομμάτων - Ποια σενάρια βρίσκονται στο τραπέζι

Η εκλογή του νέου Προέδρου της Βουλής εξελίσσεται ήδη στο πρώτο μεγάλο πολιτικό θρίλερ μετά τις βουλευτικές εκλογές, με τα κομματικά επιτελεία να βρίσκονται σε διαρκή κινητικότητα και τις διεργασίες να πυκνώνουν όσο πλησιάζει η πρώτη συνεδρία της νέας Ολομέλειας. Συναντήσεις, τηλεφωνήματα, ανεπίσημες επαφές και παρασκηνιακές διαβουλεύσεις συνθέτουν το σκηνικό ενός πολύπλοκου πολιτικού παζλ, στο οποίο τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE