Ιστορικό γιατρών και προσωπικού στο μικροσκόπιο για το βρέφος που γεννήθηκε νεκρό – Αιφνίδιο θάνατο διερευνούν οι Αρχές

Ιστορικό γιατρών και προσωπικού στο μικροσκόπιο για το βρέφος που γεννήθηκε νεκρό – Αιφνίδιο θάνατο διερευνούν οι Αρχές

Ιατρική αμέλεια καταγγέλθηκε στην Αστυνομία την Τετάρτη 3 Μαρτίου από πατέρα, μετά τη γέννηση νεκρού νεογνού στο Μακάρειο Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Συγκεκριμένα, η σύζυγος του κυοφορούσε δίδυμα και το ένα από αυτά γεννήθηκε νεκρό την Τρίτη 2 Μαρτίου μετά από καισαρική. Σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας, ανάφερε ότι διερευνάται αιφνίδιος θάνατος.

Η ιατροδικαστική εξέταση που έχει αρχίσει από τις 10:00 το πρωί σήμερα Πέμπτη 4 Μαρτίου βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή και διενεργείται από την Αγγελική Παπέττα και τον Ορθόδοξο Ορθοδόξου, ενώ παρόν είναι και ο ιατροδικαστής Μάριος Ματσάκης εκ μέρους της οικογένειας.

Σε σημερινές (4/3) δηλώσεις του ο κ. Ματσάκης ανάφερε ότι θα γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις για να μπορούν να βγουν κάποια συμπεράσματα.

Πληροφορίες μας αναφέρουν ότι στο μικροσκόπιο των Αρχών βρίσκεται το ιστορικό γιατρών και προσωπικού, ενώ έχουν αρχίσει οι λήψεις καταθέσεων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο Τρόοδος το Υπουργικό - Τι μπαίνει στο τραπέζι και το μεγάλο στοίχημα για το 2027

Στο Τρόοδος το Υπουργικό - Τι μπαίνει στο τραπέζι και το μεγάλο στοίχημα για το 2027

Την συνέχιση της πορείας υλοποίησης του προγράμματος διακυβέρνησης του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, αναμένεται να συζητήσει το Υπουργικό Συμβούλιο το Σάββατο στη συνεδρία του στην προεδρική εξοχική κατοικία στο Τρόοδος, ανέφερε στο ΚΥΠΕ, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης. Το 81,6% των παρεμβάσεων του Προγράμματος Διακυβέρνησης έχει ήδη ολοκληρωθεί ή υλοποιείται βάσει προγραμματισμού, επεσήμανε.