Κατέβασε το Mobile App του Themaonline - Όλη η επικαιρότητα στα χέρια σου

Κατέβασε το Mobile App του Themaonline - Όλη η επικαιρότητα στα χέρια σου

Ο Όμιλος World News Media βρίσκεται σε μια περίοδο αναβάθμισης με πρωταρχικό στόχο την ενημέρωση των πολιτών, με τον πιο έγκυρο και άμεσο τρόπο.

ΓΙΑ ιOS: https://apps.apple.com/cy/app/tothemaonline-cy/id1059326946?l=el

ΓΙΑ ANDROID: https://play.google.com/store/apps/details?id=themaonline.cyfocus.on

Σας παρουσιάζουμε με ιδιαίτερη χαρά τη νέα αναβαθμισμένη ειδησεογραφική ιστοσελίδα του Ομίλου, ToThemaOnline, όπου με ριζικές αλλαγές κάνει την ενημέρωση πιο άμεση με τη λειτουργικότητα της να είναι εμφανώς βελτιωμένη. Η εφαρμογή της ιστοσελίδας μας έχει αναπτυχθεί και εξελιχθεί τόσο σε εικόνα όσο και χειρισμό δίνοντας στους αναγνώστες ένα εύχρηστο αποτέλεσμα. Μπορείτε να ενημερώνεστε για όλες τις εξελίξεις κατεβάζοντας την εφαρμογή μας από το Play Store σε Android συσκευές και από τo AppStore σε iOS συσκευές.

Η τεχνολογία συνεχώς αναπτύσσεται και η ιστοσελίδα μας βρίσκεται σε επαγρύπνηση, έτσι ώστε να προσφέρει το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα στους αναγνώστες.

Η εξέλιξη μας σε όλους τους τομείς στοχεύει στο να βρισκόμαστε δίπλα στους πολίτες με κάθε τρόπο.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Δεν λέει να κοπάσει η πολιτική φωτιά που άναψε η αναφορά του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, στο «ΔΗΣΑΚΕΛ». Η επίμαχη αναφορά, η οποία έγινε στον απόηχο της έντονης κριτικής για τους διορισμούς στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, αντί να λειτουργήσει ως παρένθεση στην πολιτική συζήτηση, εξελίσσεται, σε νέο μέτωπο αντιπαράθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE