ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Τι έδειξαν τα αποτελέσματα των rapid test σε μαθητές παγκύπρια

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Τι έδειξαν τα αποτελέσματα των rapid test σε μαθητές παγκύπρια

Στη βάση του Διατάγματος, ημερομηνίας 2 Μαρτίου 2021, διενεργήθηκαν σήμερα έλεγχοι με rapid test αντιγόνου στο προσωπικό και τους μαθητές/μαθήτριες ιδιωτικών και δημόσιων Λυκείων και Τεχνικών Σχολών παγκύπρια.

Σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας, συνολικά, οι κινητές μονάδες δειγματοληψίας διενήργησαν τεστ σε 36 σχολεία σε όλες της Επαρχίες. Σε rapid test υποβλήθηκαν συνολικά 10,147 άτομα και εντοπίστηκαν 11 θετικά αποτελέσματα.

 

Επαρχία Αριθμός τεστ Αριθμός θετικών Ποσοστό θετικότητας
Λευκωσία 3,839 6 0,16%
Λεμεσός 2,789 3 0,11%
Λάρνακα 1,336 0 --
Πάφος 1,471 2 0,14%
Αμμόχωστος 712 0 --
Σύνολο: 10,147 11 0,11%


Ο συνολικός αριθμός των τεστ και των θετικών περιστατικών που εντοπίστηκαν, θα συμπεριληφθούν στην καθιερωμένη ενημέρωση για τα αποτελέσματα, καταλήγει το  Υπουργείο.
(ΚΥΠΕ/ΑΑΡ)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

Προσερχόμενος την Πέμπτη το πρωί στο τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο πριν την ανάληψη της Κυπριακής Προεδρίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης δήλωσε ότι «είναι η ώρα των αποφάσεων σε όλα τα θέματα", σημειώνοντας πως  το θέμα της Ουκρανίας είναι αυτό που θα κυριαρχήσει. Εξέφρασε ακόμη την ελπίδα ότι "απόψε θα βγούμε ακόμα πιο ενωμένοι».

BEST OF TOTHEMAONLINE