ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ: Χαμός για μία κράτηση σε ταβέρνες και εστιατόρια - Δεν κρατιούνται οι Κύπριοι

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ: Χαμός για μία κράτηση σε ταβέρνες και εστιατόρια - Δεν κρατιούνται οι Κύπριοι

Η προδιαγραφόμενη χαλάρωση που αφορά την επαναλειτουργία των χώρων εστίασης -αρχής γενομένης από την ερχόμενη Τρίτη 16/3- έχει προκαλέσει ένα μίνι-παροξυσμό στις τάξεις των συμπατριωτών μας.

Τα αυστηρά περιοριστικά μέτρα των τελευταίων τριών μηνών, καθώς και ο παρατεταμένος εγκλεισμός έχουν προκαλέσει ακόμη πιο έντονη επιθυμία στο κοινό να κυκλοφορήσει και να το ρίξει έξω.

Συνομιλώντας με 4 διαφορετικούς ιδιοκτήτες χώρων εστίασης (2 ιδιοκτήτες ταβερνών και 2 ιδιοκτήτες εστιατορίων) επιβεβαιώσαμε του λόγου το αληθές. Οι Κύπριοι... ‘διψούν’ να το ρίξουν έξω!

‘Έχουν σπάσει τα τηλέφωνα. Δε γνωρίζουμε ακόμα καν αν θα ανοίξουμε, ή με ποιο τρόπο και περιορισμούς θα γίνει το άνοιγμα όμως εδώ και 2-3 μέρες δεχόμαστε σωρεία τηλεφωνημάτων για προκρατήσεις‘ ανέφερε χαρακτηριστικά ο Α.Τ, ιδιοκτήτης ταβέρνας.

‘Αυτό που προξενεί μεγαλύτερη εντύπωση είναι η ζήτηση για κρατήσεις ακόμα και μεσοβδόμαδα ή καθημερινές. Περιμέναμε ότι έχει λείψει στον κόσμο να βγει έξω, να φάει, να πιει, να διασκεδάσει. Όμως δεν περιμέναμε τόση ζήτηση ειδικά τόσο νωρίς‘ πρόσθεσε ο Μ.Χ, ιδιοκτήτης γνωστού εστιατορίου.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό η προσμονή του κόσμου για την... μεγάλη έξοδο είναι τεράστια ακόμη και αν -επί της ουσίας- δεν έχει επισημοποιηθεί το άνοιγμα των χώρων εστίασης.

Αντιλαμβανόμαστε πλήρως την επιθυμία των συμπατριωτών μας και το μόνο που ευχόμαστε είναι η -όποια- επιστροφή στην κανονικότητα να γίνει ομαλά.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top