Χειροπέδες σε 20χρονο - Έστειλε βίντεο σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών

Χειροπέδες σε 20χρονο - Έστειλε βίντεο σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών

Στο πλαίσιο πληροφορίας που διαβιβάστηκε στον Κλάδο Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Αρχηγείου από την Europol, συνελήφθη σήμερα βάσει δικαστικού εντάλματος, 20χρονος, σε σχέση με τα υπό διερεύνηση αδικήματα της απόκτησης/κατοχής παιδικής πορνογραφίας. 

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, κάτοχος/χρήστης λογαριασμού σε πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, απέστειλε σε άλλο χρήστη της ίδιας πλατφόρμας, ένα αρχείο βίντεο σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών.


Μετά από έρευνα η οποία έγινε στην οικία του 20χρονου, με τη γραπτή συγκατάθεσή του, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ως τεκμήρια, ένα κινητό τηλέφωνο και ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, τα οποία θα τύχουν επιστημονικών εξετάσεων.


Ο Κλάδος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Αρχηγείου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Οδυσσέας Μιχαηλίδης: Πρώτη δήλωση μετά την έναρξη έρευνας εναντίον του - «Όπου η 'ανάρμοστη συμπεριφορά' διώκεται, η διαφθορά προστατεύεται»

Οδυσσέας Μιχαηλίδης: Πρώτη δήλωση μετά την έναρξη έρευνας εναντίον του - «Όπου η 'ανάρμοστη συμπεριφορά' διώκεται, η διαφθορά προστατεύεται»

Με μερικές γραμμές ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης μιλάει για την «αλήθεια» μετά την επιβεβαίωση δημοσιευμάτων για έρευνα εναντίον του από την Αστυνομία.

BEST OF TOTHEMAONLINE