Αγκαλιά με το πρωτάθλημα η Ίντερ!

Αγκαλιά με το πρωτάθλημα η Ίντερ!

Η Ίντερ κέρδισε με 1-0 την Αταλάντα, έφτασε τις 7 σερί νίκες και καλπάζει προς τον τίτλο.

SERIE A’-26η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΙΝΤΕΡ-ΑΤΑΛΑΝΤΑ: 1-0

Γήπεδο: Σαν Σίρο

Καλπάζει για τον τίτλο η Ίντερ. Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε κέρδισε με 1-0 την Αταλάντα, έφτασε τις 7 σερί νίκες και βρέθηκε και πάλι στο +6 από τη Μίλαν.

Το ματς είχε αρκετά καλό ρυθμό στο πρώτο μισάωρο αλλά όχι και τη μεγάλη φάση, η οποία τελικά ήρθε στο 39’. Ο Μαλινόβσκι εκτέλεσε  το κόρνερ, ο Σαπάτα πήρε την κεφαλιά αλλά ο Χαντάνοβιτς έσωσε εντυπωσιακά.

Οι «νερατζούρι» μπήκαν δυνατά στο β’ μέρος και στο 54ο λεπτό μετά από κόρνερ του Έρικσεν από δεξιά, η μπάλα έμεινε στην περιοχή της Αταλάντα και ο Μπαζτόνι τσίμπησε για τον Σκρίνιαρ που έκανε το 1-0 με σουτ από το πέναλτι.

Στο 68ο λεπτό ο Πεσίνα έδωσε για τον Σαπάτα που κατέβασε Σαπάτα κι έκανε το σουτ αλλά αστόχησε

ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς, Σκρίνιαρ, Ντε Φράι, Χακίμι (85’ Ντ’Αμπρόζιο), Μπαζτόνι, Βιδάλ (53’ Έρικσεν), Πέρισιτς (85’ Νταρμιάν), Μπρόζοβιτς (77’ Γκαλιαρντίνι), Μπαρέλα, Λαουτάρο Μαρτίνες (77’ Σάντσες), Λουκάκου.

ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Σπορτιέλο, Τολόι, Ρομέρο, Γκόζενς, Ντζιμσίτι (81’ Παλομίνο), Μέλε, Ντε Ρόουν, Φρόιλερ (81’ Πάσαλιτς), Μαλινόβσκι (46’ Ίλιτσιτς), Πεσίνα (73’ Μίραντσουκ), Σαπάτα (70’ Μουριέλ)

Πηγή: Ael365.org

The post Αγκαλιά με το πρωτάθλημα η Ίντερ! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.