Θετικό κρούσμα κορωνοϊού στο Τελωνείο Λεμεσού

Θετικό κρούσμα κορωνοϊού στο Τελωνείο Λεμεσού

Εκκενώθηκε και απολυμαίνεται τμήμα του τελωνείο Λεμεσού έπειτα από εντοπισμό θετικού κρούσματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Themaonline στον τακτικό έλεγχο που γίνεται στο προσωπικό του τελωνείου, όπως και σε όλους τους χώρους εργασίας βάση του διατάγματος του Υπουργείου Υγείας, βρέθηκε ένα θετικό κρούσμα.

Μετά τον εντοπισμό του κρούσματος ακολουθήθηκε το πρωτόκολλο, αυτοπεριορίστηκαν οι στενές επαφές του συγκεκριμένου εργαζόμενου και ξεκίνησε περαιτέρω ιχνηλάτιση. Από την ιχνηλάτηση εντόπισαν ότι μέχρι στιγμής πέντε τουλάχιστον ιδιώτες τελωνιακοί πράκτορες που επισκέπτονται το τελωνείο Λεμεσού είναι επίσης θετικοί στον κορωνοϊό.    

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παραμένει προκλητικός ο Τατάρ - Δεν υπάρχει επιστροφή από πολιτική «δύο κρατών»

Παραμένει προκλητικός ο Τατάρ - Δεν υπάρχει επιστροφή από πολιτική «δύο κρατών»

«Για τη συνεργασία των δύο κρατών πηγαίνω στις διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό», δήλωσε ο Τ/Κ ηγέτης Ερσίν Τατάρ, ισχυριζόμενος ότι δεν υπάρχει επιστροφή από την πολιτική των «δύο κρατών».

BEST OF TOTHEMAONLINE