Ξανά κάτω από τις 6 χιλιάδες τα κρούσματα κορωνοϊού στο Ηνωμένο Βασίλειο, μικρότερη αύξηση στους θανάτους

Ξανά κάτω από τις 6 χιλιάδες τα κρούσματα κορωνοϊού στο Ηνωμένο Βασίλειο, μικρότερη αύξηση στους θανάτους

Ακόμα 5.926 κρούσματα κορωνοϊού κατέγραψε το τελευταίο 24ωρο το Ηνωμένο Βασίλειο. Είναι η τέταρτη συνεχής ημέρα με λιγότερα από 6 χιλιάδες νέα κρούσματα, κάτι που είχε να συμβεί από τις 22 Σεπτεμβρίου.

 

Τα κρούσματα παρέμειναν σε σχετικά χαμηλά επίπεδα παρά το γεγονός ότι τη Δευτέρα και την Τρίτη για πρώτη φορά πραγματοποιήθηκαν πάνω από 1 εκατομμύριο διαγνωστικά τεστ σε ένα 24ωρο.

Οι θάνατοι επιβεβαιωμένων φορέων που αναφέρθηκαν το τελευταίο 24ωρο ήταν 190, μειωμένοι κατά 40% σε σχέση με την περασμένη Τετάρτη.

Σε 9.435 ανέρχονται οι νοσηλευόμενοι φορείς του κορωνοϊού, εκ των οποίων 1.293 είναι διασωληνωμένοι.

Την πρώτη δόση του εμβολίου έχουν κάνει 22,8 εκατομμύρια πολίτες και τη δεύτερη δόση 1,25 εκατομμύρια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE