Ξανά κάτω από τις 6 χιλιάδες τα κρούσματα κορωνοϊού στο Ηνωμένο Βασίλειο, μικρότερη αύξηση στους θανάτους

Ξανά κάτω από τις 6 χιλιάδες τα κρούσματα κορωνοϊού στο Ηνωμένο Βασίλειο, μικρότερη αύξηση στους θανάτους

Ακόμα 5.926 κρούσματα κορωνοϊού κατέγραψε το τελευταίο 24ωρο το Ηνωμένο Βασίλειο. Είναι η τέταρτη συνεχής ημέρα με λιγότερα από 6 χιλιάδες νέα κρούσματα, κάτι που είχε να συμβεί από τις 22 Σεπτεμβρίου.

 

Τα κρούσματα παρέμειναν σε σχετικά χαμηλά επίπεδα παρά το γεγονός ότι τη Δευτέρα και την Τρίτη για πρώτη φορά πραγματοποιήθηκαν πάνω από 1 εκατομμύριο διαγνωστικά τεστ σε ένα 24ωρο.

Οι θάνατοι επιβεβαιωμένων φορέων που αναφέρθηκαν το τελευταίο 24ωρο ήταν 190, μειωμένοι κατά 40% σε σχέση με την περασμένη Τετάρτη.

Σε 9.435 ανέρχονται οι νοσηλευόμενοι φορείς του κορωνοϊού, εκ των οποίων 1.293 είναι διασωληνωμένοι.

Την πρώτη δόση του εμβολίου έχουν κάνει 22,8 εκατομμύρια πολίτες και τη δεύτερη δόση 1,25 εκατομμύρια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Ήμασταν όλοι κάτω από τα τραπέζια» – Η συγκλονιστική μαρτυρία Κύπριου από την επίθεση κατά του Τραμπ

«Ήμασταν όλοι κάτω από τα τραπέζια» – Η συγκλονιστική μαρτυρία Κύπριου από την επίθεση κατά του Τραμπ

Συγκλονιστικές στιγμές έζησε ο Κύπριος ανταποκριτής του Omega στην Ουάσιγκτον, Μιχάλης Ιγνατίου, ο οποίος βρισκόταν στην αίθουσα του δείπνου των ανταποκριτών τη στιγμή της ένοπλης επίθεσης κατά του Ντόναλντ Τραμπ.

BEST OF TOTHEMAONLINE