Ξανά κάτω από τις 6 χιλιάδες τα κρούσματα κορωνοϊού στο Ηνωμένο Βασίλειο, μικρότερη αύξηση στους θανάτους

Ξανά κάτω από τις 6 χιλιάδες τα κρούσματα κορωνοϊού στο Ηνωμένο Βασίλειο, μικρότερη αύξηση στους θανάτους

Ακόμα 5.926 κρούσματα κορωνοϊού κατέγραψε το τελευταίο 24ωρο το Ηνωμένο Βασίλειο. Είναι η τέταρτη συνεχής ημέρα με λιγότερα από 6 χιλιάδες νέα κρούσματα, κάτι που είχε να συμβεί από τις 22 Σεπτεμβρίου.

 

Τα κρούσματα παρέμειναν σε σχετικά χαμηλά επίπεδα παρά το γεγονός ότι τη Δευτέρα και την Τρίτη για πρώτη φορά πραγματοποιήθηκαν πάνω από 1 εκατομμύριο διαγνωστικά τεστ σε ένα 24ωρο.

Οι θάνατοι επιβεβαιωμένων φορέων που αναφέρθηκαν το τελευταίο 24ωρο ήταν 190, μειωμένοι κατά 40% σε σχέση με την περασμένη Τετάρτη.

Σε 9.435 ανέρχονται οι νοσηλευόμενοι φορείς του κορωνοϊού, εκ των οποίων 1.293 είναι διασωληνωμένοι.

Την πρώτη δόση του εμβολίου έχουν κάνει 22,8 εκατομμύρια πολίτες και τη δεύτερη δόση 1,25 εκατομμύρια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.