ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

Xoρηγήθηκε σε εθελοντές η 1η δόση των ενισχυτικών εμβολίων της Moderna

Xoρηγήθηκε σε εθελοντές η 1η δόση των ενισχυτικών εμβολίων της Moderna

εταιρεία Moderna ανακοίνωσε ότι 60 συμμετέχοντες έλαβαν μέρος στη μελέτη αξιολόγησης του booster εμβολίου κατά του COVID-19.

Σε ανακοίνωση που στάληκε την Πέμπτη στα ΜΜΕ, αναφέρεται ότι οι πρώτοι συμμετέχοντες έχουν εμβολιαστεί με μια δόση των τροποποιημένων εμβολίων της εταιρείας, κατά τη Φάση 2.

Η μελέτη, σύμφωνα με το δελτίο Τύπου, θα αξιολογήσει δυο ενισχυτικά υποψήφια εμβόλια σε διαφορετική δοσολογία έναντι της μετάλλαξης B.1.351, που εντοπίστηκε για πρώτη φορά στη Νότια Αφρική.

Παράλληλα, σε εξέλιξη βρίσκεται διαδικασία για την αξιολόγηση της χορήγησης μιας δόσης 50 μg του ενισχυτικού mRNA-1273 εμβολίου σε εθελοντές της Φάσης 2 της μελέτης.

Στο δελτίο Τύπου αναφέρεται ότι προηγούμενα δημοσιευμένα στοιχεία έχουν δείξει ότι ο εμβολιασμός με το εμβόλιο Moderna παρήγαγε τίτλους εξουδετέρωσης έναντι όλων των βασικών παραλλαγών, συμπεριλαμβανομένων των B.1.1.7, που αναγνωρίστηκαν για πρώτη φορά στο Ηνωμένο Βασίλειο και B.1.351, με 6 φορές μείωση των τίτλων εξουδετέρωσης έναντι του B.1.351.

 

 

Πηγή: KYΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Ελλάδα: Ένας νεκρός από την κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»   

LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»  

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top