ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Τα θετικά τεστ σε μαθητές Παγκύπρια – Η Επαρχία που δεν κατέγραψε ούτε ένα - ΠΙΝΑΚΑΣ

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Τα θετικά τεστ σε μαθητές Παγκύπρια – Η Επαρχία που δεν κατέγραψε ούτε ένα  - ΠΙΝΑΚΑΣ

Αποτελέσματα από το πρόγραμμα ελέγχου με rapid test αντιγόνου στο προσωπικό και τους μαθητές σχολείων.

Στη βάση του Διατάγματος, ημερομηνίας 2 Μαρτίου 2021, διενεργήθηκαν σήμερα έλεγχοι με rapid test αντιγόνου στο προσωπικό και τους μαθητές/μαθήτριες ιδιωτικών και δημόσιων Λυκείων και Τεχνικών Σχολών παγκύπρια.

Συνολικά, οι κινητές μονάδες δειγματοληψίας διενήργησαν τεστ σε 36 σχολεία σε όλες της Επαρχίες. Σε rapid test υποβλήθηκαν συνολικά 10,980 άτομα και εντοπίστηκαν 9 θετικά αποτελέσματα.

Επαρχία

Αριθμός τεστ

Αριθμός θετικών

Ποσοστό θετικότητας

Λευκωσία

3,985

1

0,03%

Λεμεσός

3,103

4

0,13%

Λάρνακα

1,697

3

0,18%

Πάφος

1,474

1

0,07%

Αμμόχωστος

721

0

--

Σύνολο:

10,980

9

0,08%

Ο συνολικός αριθμός των τεστ και των θετικών περιστατικών που εντοπίστηκαν, θα συμπεριληφθούν στην καθιερωμένη ενημέρωση για τα αποτελέσματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν ξεκινούμε από το μηδέν, αξιοποιείται το διαπραγματευτικό κεκτημένο» - Ποιο είναι το... κλειδί

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν ξεκινούμε από το μηδέν, αξιοποιείται το διαπραγματευτικό κεκτημένο» - Ποιο είναι το... κλειδί

Έχουμε θετική ανακοίνωση που αφορά το γεγονός ότι όλοι έχουν αποδεχθεί τη σύγκληση μιας διευρυμένης διάσκεψης που δεν ήταν δεδομένη πριν έρθει ο ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE