Τραγωδία: Νεκρός ο άνδρας που βούτηξε στο νερό στον υδατοφράκτη των Λυμπιών

Τραγωδία: Νεκρός ο άνδρας που βούτηξε στο νερό στον υδατοφράκτη των Λυμπιών

Δυστυχώς τραγική φαίνεται να είναι η κατάληξη της επιχείρησης εντοπισμού του άνδρα που βούτηξε νωρίτερα σήμερα στα νερά του υδατοφράκτη των Λυμπιών αφού σύμφωνα με πληροφορίες εντοπίστηκε νεκρός.

Ο άνδρας που βρισκόταν με φιλικό του πρόσωπο σε τηλεκατευθυνόμενη βάρκα, μετά από μηχανική βλάβη βούτηξε στο νερό για να εντοπίσει τα αίτια της. Δυστυχώς όμως ο ίδιος δε βγήκε ποτέ από το νερό με Αστυνομία και Πυροσβεστική να στήνουν γιγαντιαία επιχείρηση για τον εντοπισμό του.

Η κατάληξη όμως της επιχείρησης δεν ήταν η επιθυμητή αφού όπως αναφέρεται οι Αρχές στη διάρκεια των ερευνών εντόπισαν το πτώμα του άτυχου άνδρα μέσα στο φράκτη ενώ γίνονται προσπάθειες για ανάσυρση του από το νερό.

Αναμένεται φυσικά η νενομισμένη νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - Δολοφονία 22χρονου φοιτητή: Γνωρίστηκαν μέρες πριν τον φόνο, τον παρέσυρε με πρόσχημα δουλειά - Ποιο το «κλειδί» της υπόθεσης

VIDEO - Δολοφονία 22χρονου φοιτητή: Γνωρίστηκαν μέρες πριν τον φόνο, τον παρέσυρε με πρόσχημα δουλειά - Ποιο το «κλειδί» της υπόθεσης

Το κινητό τηλέφωνο του θύματος φαίνεται πως αποτέλεσε το κρίσιμο στοιχείο που οδήγησε στην ταυτοποίηση και τελικά στην «αποκάλυψη» του καθ’ ομολογία δράστη στην υπόθεση της δολοφονίας του 22χρονου Sahruar Ahmed Emon, φοιτητή από το Μπαγκλαντές, τα ίχνη του οποίου είχαν εξαφανιστεί από τις 12 Ιουνίου.