Τριάντα επτά νέα περιστατικά Covid-19 στα κατεχόμενα

Τριάντα επτά νέα περιστατικά Covid-19 στα κατεχόμενα

 Τριάντα επτά νέα περιστατικά Covid-19 εντοπίστηκαν στα κατεχόμενα.

 
Σε γραπτή δήλωση του λεγόμενου «υπουργού υγείας» Ουνάλ Ουστέλ, τις τελευταίες 24 ώρες έγιναν 6405 τεστ από τα οποία τα 37 ήταν θετικά.
 
Τα τέσσερα, ανέφερε, έφθασαν στα κατεχόμενα από το εξωτερικό, τα τέσσερα αποτελούν επαφές επιβεβαιωμένων κρουσμάτων και τα 29 είναι εγχώριες λοιμώξεις.
 
Τα 14 περιστατικά εντοπίστηκαν στη Λευκωσία, τα 11 στην Κερύνεια, τα 3 στην Αμμόχωστο και 1 στη Μόρφου.
 
Ο συνολικός αριθμός των περιστατικών ανέρχεται σε 3913.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

Η ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας του Ανωτάτου Δικαστηρίου για άρση της βουλευτικής ασυλίας του βουλευτή του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκου Σύκα, για σκοπούς αστυνομικής ανάκρισης, σε σχέση με τις καταγγελίες της συντρόφου του για ξυλοδαρμό, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Αθήνα, φαίνεται να κλείνει οριστικά ένα κρίσιμο κεφάλαιο για την ηγεσία του κόμματος, καθιστώντας πλέον μονόδρομο την αφαίρεσή του βουλευτή, από το ψηφοδέλτιο των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE