Υπό κράτηση 24χρονος για υποθέσεις ληστειών

Υπό κράτηση 24χρονος για υποθέσεις ληστειών

Διάταγμα οκταήμερης κράτησης εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού σε 24χρονο, ο οποίος συνελήφθη χθες για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με δύο διερευνώμενες υποθέσεις ληστειών που διαπράχθηκαν στη Λεμεσό.      

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, ο 24χρονος φέρεται να εμπλέκεται σε ληστεία που διαπράχθηκε στις 17/3/2021 τα ξημερώματα σε περίπτερο στη Λεμεσό, όπου έκλεψε χρηματικό ποσό από το ταμείο ασκώντας σωματική βία στην υπάλληλο, καθώς και σε ληστεία που έγινε το επόμενο βράδυ (18/3/2021) στο ίδιο περίπτερο, όπου επίσης έκλεψε χρηματικό ποσό από το ταμείο.

Επίσης, εναντίον του 24χρονου διερευνάται υπόθεση κυκλοφορίας πλαστού χαρτονομίσματος και απόσπαση χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις που διαπράχθηκε στις 18/3/2021 στη Λεμεσό.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κατηγορεί τον ΠτΔ για «προσβολή» των Τ/κ ο Τατάρ - «Εξυπηρετεί τις δικές του ατζέντες, οξύνει τις εντάσεις»

Κατηγορεί τον ΠτΔ για «προσβολή» των Τ/κ ο Τατάρ - «Εξυπηρετεί τις δικές του ατζέντες, οξύνει τις εντάσεις»

Για «προσβολή» των Τουρκοκυπρίων από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη με τις δηλώσεις του σε σχέση με την υπόθεση παράνομης κράτησης των 5 Ελληνοκυπρίων στα κατεχόμενα, κάνει λόγο ο Ερσίν Τατάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE