Θανατηφόρο στη Λευκωσία: Συνελήφθη ο 35 χρόνος οδηγός του οχήματος που παρέσυρε την 87χρονη Ιφιγένεια
Στη σύλληψη του 35χρονου οδηγού του οχημάτος που παρέσυρε την 87χρονη Ιφιγένεια Κρασιά προχώρησε η Αστυνομία.
Περίπου 3.000 πολίτες συμμετείχαν αρχικά στην απογευματινή διαδήλωση κατά του νομοσχεδίου που προωθεί η Kυβέρνηση το οποίο επιτρέπει στην αστυνομία να διαλύει ή να αποτρέπει διαδηλώσεις που κρίνεται ότι συνιστούν «σοβαρή ενόχληση» για το κοινωνικό σύνολο.
Το βράδυ αρκετές εκατοντάδες από τους διαδηλωτές επιτέθηκαν σε τοπικό αστυνομικό τμήμα και έβαλαν φωτιά σε δύο αστυνομικά οχήματα.
Κατά τις συμπλοκές τραυματίστηκαν 20 αστυνομικοί, ένας εκ των οποίων με κάταγμα στο χέρι και ένας άλλος με σπασμένα πλευρά και πιθανώς διάτρηση πνεύμονα. Πραγματοποιήθηκαν επτά συλλήψεις.
Ο διοικητής της κομητειακής αστυνομικής διεύθυνσης Γουίλ Γουίτ χαρακτήρισε τα χθεσινά περιστατικά «ντροπή» για την πόλη.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις