Τραυματισμός 20 αστυνομικών και επτά συλλήψεις στα επεισόδια στο Μπρίστολ

Τραυματισμός 20 αστυνομικών και επτά συλλήψεις στα επεισόδια στο Μπρίστολ

«Απολύτως απαράδεκτες» χαρακτήρισε η Υπουργός Εσωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου Πρίτι Πατέλ τις συμπλοκές μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομίας το βράδυ της Κυριακής στο Μπρίστολ.

Περίπου 3.000 πολίτες συμμετείχαν αρχικά στην απογευματινή διαδήλωση κατά του νομοσχεδίου που προωθεί η Kυβέρνηση το οποίο επιτρέπει στην αστυνομία να διαλύει ή να αποτρέπει διαδηλώσεις που κρίνεται ότι συνιστούν «σοβαρή ενόχληση» για το κοινωνικό σύνολο.

Το βράδυ αρκετές εκατοντάδες από τους διαδηλωτές επιτέθηκαν σε τοπικό αστυνομικό τμήμα και έβαλαν φωτιά σε δύο αστυνομικά οχήματα.

Κατά τις συμπλοκές τραυματίστηκαν 20 αστυνομικοί, ένας εκ των οποίων με κάταγμα στο χέρι και ένας άλλος με σπασμένα πλευρά και πιθανώς διάτρηση πνεύμονα. Πραγματοποιήθηκαν επτά συλλήψεις.

Ο διοικητής της κομητειακής αστυνομικής διεύθυνσης Γουίλ Γουίτ χαρακτήρισε τα χθεσινά περιστατικά «ντροπή» για την πόλη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το νέο δίδυμο της Δεξιάς; Οι γέφυρες Χριστοδουλίδη-Αννίτας και το βλέμμα στο 2028

Το νέο δίδυμο της Δεξιάς; Οι γέφυρες Χριστοδουλίδη-Αννίτας και το βλέμμα στο 2028

Μπορεί στο 16ο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στην Αθήνα να μην βρέθηκαν ποτέ μαζί στο ίδιο βήμα, όμως όσοι παρακολουθούν προσεκτικά τις πολιτικές κινήσεις σε Λευκωσία και Πινδάρου, δύσκολα αγνοούν το πολιτικό υπονοούμενο πίσω από τις τοποθετήσεις του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη και της προέδρου του ΔΗΣΥ, Αννίτας Δημητρίου.