Έκλεισαν υποστατικό στην Λεμεσό - Δύο φορές σε ένα βράδυ τσάκωσαν τον ιδιοκτήτη

Έκλεισαν υποστατικό στην Λεμεσό - Δύο φορές σε ένα βράδυ τσάκωσαν τον ιδιοκτήτη

Διάταγμα για αναστολή λειτουργίας υποστατικού, το οποίο διαπιστώθηκε ότι λειτουργούσε κατά παράβαση των σχετικών διαταγμάτων για αντιμετώπιση του κορωνοϊού, εξέδωσε στις 19 Μαρτίου, 2021 το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού. 

Συγκεκριμένα, μετά από έλεγχο που διενήργησαν στις 18/3/2021 το μεσημέρι τα μέλη της Αστυνομίας, εντόπισαν εντός του συγκεκριμένου υποστατικού έξι θαμώνες μεταξύ των οποίων και ο ιδιοκτήτης, ενώ το ίδιο βράδυ σε δεύτερο έλεγχο που έγινε στο ίδιο υποστατικό εντοπίστηκαν εκ νέου δύο θαμώνες. 

Η αναστολή της λειτουργίας ισχύει μέχρι τις 26 Μαρτίου, 2021 όπου ορίστηκε η επόμενη δικάσιμος για ακρόαση της υπόθεσης. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ψήφισε ο Χριστοδουλίδης για τον Πρόεδρο του EPP – Στο πλευρό του και ο Μητσοτάκης – Δείτε φωτογραφίες

Ψήφισε ο Χριστοδουλίδης για τον Πρόεδρο του EPP – Στο πλευρό του και ο Μητσοτάκης – Δείτε φωτογραφίες

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης ψήφισε σήμερα για τον Πρόεδρο του EPP στη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στην Βαλένθια της Ισπανίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE