Επαναπρογραμματισμός ραντεβού για το εμβόλιο της AstraZeneca σήμερα

Επαναπρογραμματισμός ραντεβού για το εμβόλιο της AstraZeneca σήμερα

Συνεχίζεται σήμερα στις 8 το πρωί ο επαναπρογραμματισμός στα αναβληθέντα ραντεβού με το εμβόλιο της AstraZeneca.

Τον επαναπρογραμματισμό των αναβληθέντων ραντεβού για εμβολιασμό με το εμβόλιο της AstraZeneca, ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας.

«Μετά από την επιστημονική γνωμοδότηση από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων και τη σύσταση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας την προηγούμενη εβδομάδα, σχετικά με την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα του εμβολίου της AstraZeneca, το υπουργείο Υγείας συνεχίζει στη βάση του προγραμματισμού, την υλοποίηση του Εθνικού Πλάνου Εμβολιασμού κατά της COVID-19», αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου, το οποίο επισημαίνει ότι:

«Στο πλαίσιο αυτό, η Πύλη Εμβολιασμού θα ανοίξει από τη Δευτέρα, 22 Μαρτίου, στις 8 το πρωί, μέχρι και την Τρίτη, 23 Μαρτίου, στις 7 το βράδυ αποκλειστικά για τον επαναπρογραμματισμό των ραντεβού για εμβολιασμό με το εμβόλιο της AstraZeneca που είχαν αναβληθεί στις 16, 17 και 18 Μαρτίου.

Μικρό είναι το ποσοστό που έχουν δηλώσει πως δεν επιθυμούν να επαναλάβουν την δόση του εμβολίου 

Με δεδομένο ότι η εμβολιαστική κάλυψη του πληθυσμού χωρίς καθυστέρηση, θα επιτρέψει στη χώρα μας να επιστρέψει στην κανονικότητα το συντομότερο, καλούνται όλοι οι πολίτες να συμβάλουν στην εθνική προσπάθεια, επιλέγοντας τον εμβολιασμό ως το όπλο για να προστατεύσουμε και να σώσουμε τη ζωή μας από την πανδημία», σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Έπειτα από εβδομάδες έντονης φημολογίας και διαρροών, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, προχώρησε στον πολυαναμενόμενο ανασχηματισμό της κυβέρνησής του, ο οποίος , εκτός απροόπτου, εκτιμάται ότι θα είναι και ο τελευταίος πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028. Οι αλλαγές ήταν περιορισμένες, χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις, βάζοντας τέλος στα σενάρια που κυκλοφορούσαν ήδη από την προεκλογική περίοδο των βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE