Εντοπίστηκαν κρούσματα κορωνοϊού στις Πολιτιστικές Υπηρεσίες

Εντοπίστηκαν κρούσματα κορωνοϊού στις Πολιτιστικές Υπηρεσίες

 

Τα γραφεία των Πολιτιστικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Παιδείας θα παραμείνουν κλειστά στις 23 και 24 Μαρτίου λόγω εντοπισμού περιστατικών COVID-19, σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας.

 
Συγκεκριμένα αναφέρεται ότι «Οι Πολιτιστικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας (ΥΠΠΑΝ) πληροφορούν το κοινό, ότι λόγω ύπαρξης κρουσμάτων κορωνοϊού μεταξύ του προσωπικού τους, τα γραφεία τους (Ιφιγενείας 27, 2007, Στρόβολος) θα παραμείνουν κλειστά στις 23 και 24 Μαρτίου 2021, για να γίνει η αναγκαία απολύμανση των χώρων».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: ΗΠΑ και Ισραήλ σφυροκοπούν το Ιράν – Θρίλερ με Χαμενεΐ – «Κανένα πλοίο δεν επιτρέπεται να περάσει από τα Στενά του Ορμούζ»

LIVE: ΗΠΑ και Ισραήλ σφυροκοπούν το Ιράν – Θρίλερ με Χαμενεΐ – «Κανένα πλοίο δεν επιτρέπεται να περάσει από τα Στενά του Ορμούζ»

Αναφορές για έκρηξη που ακούστηκε στην πρωτεύουσα του Ιράν, την Τεχεράνη, αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ επικαλούμενα μαρτυρίες αυτοπτών, την ίδια ώρα σειρήνες ήχησαν στο Ισραήλ, καθώς οι αρχές προειδοποίησαν για «την πιθανότητα εκτόξευσης πυραύλων». Λίγη ώρα αργότερα το Ισραήλ ανακοίνωσε προληπτικό πλήγμα κατά του Ιράν, ενώ όπως μετέδωσε ο απεσταλμένος του ΕΤnews στο Τελ Αβίβ, Γιώργος Σιδέρης ο Υπουργός Άμυνας Ίσραελ Κατζ κήρυξε ειδική και άμεση κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε όλη τη χώρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE