Δρ. Κολιού: Πιθανόν να μπουν στο «πάγο» κάποιες χαλαρώσεις – «Η κατάσταση δεν έχει σταθεροποιηθεί, αλλά αντίθετα επιδεινώνεται»

Δρ. Κολιού: Πιθανόν να μπουν στο «πάγο» κάποιες χαλαρώσεις – «Η κατάσταση δεν έχει σταθεροποιηθεί, αλλά αντίθετα επιδεινώνεται»

Πιθανόν κάποιες χαλαρώσεις να μπουν στον «πάγο», καθώς η κατάσταση δεν έχει σταθεροποιηθεί, αλλά αντίθετα επιδεινώνεται, δήλωσε η Επίκουρος Καθηγήτρια Παιδιατρικής και Λοιμοξιολογίας στο Πανεπιστήμιο Κύπρου και μέλος της Επιστημονικής Ομάδας Δρ. Μαρία Κολιού.

Φιλοξενούμενη στην εκπομπή «Alpha Καλημέρα», η Δρ. Κολιού, ανέφερε πως το ερχόμενο Σαββατοκύριακο θα πραγματοποιηθεί νέα σύσκεψη μεταξύ των μελών, όπου θα συζητηθούν νέες χαλαρώσεις: «Θα κάνουμε μια νέα συνάντηση προς το Σαββατοκύριακο, όταν θα έχουμε και την νέα Εθνική Αναφορά», είπε χαρακτηριστικά.

Σε ό,τι αφορά το θέμα των σχολείων, το μέλος της επιδημιολογικής ομάδας είπε πως θα επιβαρυνθεί ακόμη περισσότερο το σύστημα υγείας, τονίζοντας πως συνεχίζει να ανεβαίνει ο αριθμός των ασθενών.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο θέμα της Λεμεσού, σημειώνοντας πως συνεχίζει η επιβαρυμένη επιδημιολογική εικόνα, ενώ τόνισε πως πιθανόν να δούμε αύξηση λόγω των καρναβαλιών αλλά και μετά το άνοιγμα της εστίασης.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live: Κανένα ίχνος αποκλιμάκωσης στη σύγκρουση - Επιθέσεις του Ιράν σε Χάιφα και Τελ Αβίβ

Live: Κανένα ίχνος αποκλιμάκωσης στη σύγκρουση - Επιθέσεις του Ιράν σε Χάιφα και Τελ Αβίβ

Κλιμακώνεται η σύγκρουση ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν. Τελ Αβίβ και Τεχεράνη ανταλλάσσουν επιθέσεις. Το Ισραήλ ανακοίνωσε ότι οι ιρανικές επιθέσεις έχουν σκοτώσει 13 ανθρώπους και έχουν προκαλέσει τον τραυματισμό άλλων 380, ωστόσο σε αυτόν τον αριθμό δεν έχουν προστεθεί οι τραυματίες από τα πλήγματα που έγιναν το βράδυ της Κυριακής. Τουλάχιστον 224 είναι οι νεκροί και 1.277 οι τραυματίες στο Ιράν από τις ισραηλινές επιθέσεις, σύμφωνα με το ιρανικό υπουργείο Υγείας. Ανάμεσα στους νεκρούς είναι και 20 παιδιά. Δείτε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις:

BEST OF TOTHEMAONLINE