BUSINESS NEWS

Trend Alert: Τα stylish κομμάτια που θα απογειώσουν τα ανοιξιάτικα looks σου

Trend Alert: Τα stylish κομμάτια που θα απογειώσουν τα ανοιξιάτικα looks σου

Η άνοιξη είναι ίσως η πιο ενδιαφέρουσα εποχή στιλιστικά. Το μεγάλου ατού αυτής της σεζόν; Τα χρώματα και τα prints που μας φτιάχνουν τη διάθεση αλλά και τα ανάλαφρα υφάσματα που χαρίζουν ευελιξία και άνεση.

Το μόνο που χρειάζεσαι για να πετύχεις fashionable looks την άνοιξη είναι μερικά στιλάτα κομμάτια στην γκαρνταρόμπα σου και γι’ αυτό έχει φροντίσει ο Tommy Hilfiger σχεδιάζοντας μια συλλογή που περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεσαι.


Printed Shirts:
O Tommy Hilfiger στη νέα του κολεξιόν δεν μπορούσε να μην συμπεριλάβει το κοντομάνικο πουκάμισο. Με στημένο γιακά, στοιχείο που θυμίζει το κλασικό Oxford πουκάμισο αλλά στην πιο ανάλαφρη και στιλάτη εκδοχή του είναι ένα πρακτικό κομμάτι που μπορείς να το φοράς όλες τις ώρες της ημέρας. Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε διάφορα χρώματα και σχεδία αφού η ανοιξιάτικη συλλογή περιλαμβάνει από παιχνιδιάρικα floral prints μέχρι εξωτικά Hawaiian patterns.

Διαχρονικά Jeans:
Ανεξάρτητα από την σεζόν, το τζιν παντελόνι είναι πάντα απαραίτητο κομμάτι της ανδρικής γκαρνταρόμπας. Ιδιαίτερα τα regular jeans που έχουν το ατού να κολακεύουν κάθε σωματότυπο. Αν θες να πετύχεις cool looks για την ανοιξιάτικη σεζόν μπορείς να επενδύσεις σε ένα λευκό τζιν παντελόνι.

 


Chic Polo shirts:
Ο λόγος που αξίζουν μια θέση στη ντουλάπα σου τα polo shirts την ανοιξιάτικη σεζόν, είναι γιατί είναι η πιο κομψή επιλογή μετά το πουκάμισο. Πιο άνετα και σαφώς πιο casual, τα polo shirts είναι απαραίτητο κομμάτι των casual-chic εμφανίσεων της άνοιξης, ιδιαίτερα όταν αυτά περιλαμβάνουν το logo Tommy Hilfiger.

 

Στιλάτα Jackets:
Ο καιρός έχει ακόμη σκαμπανεβάσματα όποτε χρειάζεσαι σίγουρα ένα cool jacket για να ολοκληρώσεις την εμφάνιση σου. Ο Tommy Hilfiger δημιούργησε τα πιο stylish jackets στα πιο φανταστικά χρώματα, χακί, pale blue, πράσινο και κίτρινο.

 

Πρακτικά Sweaters:
Για τον ίδιο λόγο που πρέπει να έχεις ένα στιλάτο jacket στην γκαρνταρόμπα σου, πρέπει να συμπεριλάβεις και ένα sweater. Τα sweater της άνοιξης όμως δεν θυμίζουν σε τίποτα εκείνα του χειμώνα, είναι πιο παιχνιδιάρικα και έχουν πιο ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις, Μάλιστα τα Tommy Hilfiger sweaters, διακρίνονται για τα πολύχρωμα block stripes τους, στοιχείο που εγγυάται σούπερ στιλάτες εμφανίσεις.

 

Cool Tees:
Ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα χωρίς ανάλαφρα και άνετα μπλουζάκια δεν γίνεται γι᾽ αυτό και στην ανοιξιάτικη συλλογή Tommy Hilfiger θα βρεις πολλά και διάφορα κοντομάνικα μπλουζάκια με στάμπες και prints που μπορούν να συνδυαστούν εύκολα τόσο με τα joggers σου όσο και με τα jeans σου.

 

Bucket hat:
To bucket hat είναι ένα από τα μεγαλύτερα trends αυτής της σεζόν και το πιο στιλάτο αξεσουάρ για να τελειοποιήσεις ένα casual look.


Info: Οι συλλογέςTommy Hilfiger και Tommy Jeans Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021 είναι διαθέσιμες στα καταστήματα Tommy Hilfiger και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης στην Κύπρο.

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Κεντρικές Φυλακές: «Τσάκωσαν» το κρατούμενο που είχε αποδράσει – Πού εντοπίστηκε  

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Βόμβα σε club στον Πρωταρά: Στο κελί για 8 ημέρες ο 31χρονος – Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Κατερίνα Στικούδη: «Κεκλεισμένων των θυρών» η βάφτιση του δεύτερου γιου της



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top