Ρωσική φαρμακοβιομηχανία αρχίζει σύντομα παραγωγή του Sputnik-V στη Γερμανία

Ρωσική φαρμακοβιομηχανία αρχίζει σύντομα παραγωγή του Sputnik-V στη Γερμανία

Η ρωσική φαρμακοβιομηχανία R-Pharm, η οποία παράγει το ρωσικό εμβόλιο Sputnik-V, προτίθεται να ξεκινήσει την παραγωγή του σκευάσματος στη Γερμανία το καλοκαίρι του 2021.


Οπως μεταδίδει το γερμανικό ειδησεογραφικό πρακτορείο DPA, ανάλογη δήλωση έκανε ο διευθυντής της ρωσικής εταιρείας αρμόδιος για οικονομικά θέματα στον τομέα της υγείας Αλεξάντρ Μπίκοφ.

Σύμφωνα με το γερμανικό ειδησεογραφικό πρακτορείο, η παραγωγή του ρωσικού εμβολίου μπορεί να ξεκινήσει τον Ιούνιο ή τον Ιούλιο στην βαυαρική πόλη Ιλερτίσεν. "Καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια, ώστε το καλοκαίρι να αρχίσει η παραγωγή. Ηδη διαθέτουμε εκεί τον εξοπλισμό και τα στελέχη", δήλωσε ο Μπίκοφ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διαφωνία για την ΑΤΑ: Οι εργοδότες λένε «όχι» στο κυβερνητικό πλαίσιο - Οι συντεχνίες το αποδέχονται

Διαφωνία για την ΑΤΑ: Οι εργοδότες λένε «όχι» στο κυβερνητικό πλαίσιο - Οι συντεχνίες το αποδέχονται

Στον αέρα τινάχθηκε η προσπάθεια επίτευξης μόνιμης συμφωνίας για την ΑΤΑ. Η εργοδοτική πλευρά έκρινε μη ικανοποιητικό το κυβερνητικό πλαίσιο, ενώ οι συνδικαλιστές το αποδέχθηκαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE